E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSpor beIN Sports'tan Fenerbahçe açıklaması---

beIN Sports'tan Fenerbahçe açıklaması

 beIN Sports'tan Fenerbahçe açıklaması
19 Ocak 2021 - 19:51 borsagundem.com

Rashed Al-Marri, Fenerbahçe ile beIN Sports arasında yaşananlarla ilgili olarak "Bu saldırıların sona ermesini ve tansiyonun daha fazla yükselmemesini temenni ediyoruz" açıklamasında bulundu.

Digiturk Spordan Sorumlu Grup Başkanı Rashed Al-Marri, Fenerbahçe ile yayıncı kuruluş beIN Sports arasında yaşanan gerginlikle ilgili olarak açıklama yaptı.

beIN Sports'un resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında yayınlanan açıklama, "beIN Sports'un tarafsızlığını sorgulayan, çalışanlarımızı hedef gösteren açıklamalar ve aleyhimize yürütülen kampanyalar, bu yönde yorum yapanlar da dahil olmak üzere, Türk futbolunun tüm paydaşlarına zarar vermektedir. Bu saldırıların sona ermesini ve tansiyonun daha fazla yükselmemesini temenni ediyoruz" ifadesiyle başladı.

Açıklamanın devamında şunlar kaydedildi:

43 ülkede faaliyet gösteren ve yüzlerce lig, takım ve organizasyonla oldukça iyi ilişkiler kurmuş, küresel sporun önde gelen yayıncılarından biri olarak spor tutkusunu, tamamen tarafsız bir yaklaşımla, dünyanın dört bir yanındaki milyonlarca sporsevere ulaştırmaktan gurur duyuyoruz.

Her gün hizmet kalitemizi geliştirmeye odaklanıyoruz. Hata yaptığımızda özür dilemeyi erdem sayıyor ve bundan ders çıkarmaya önem veriyoruz. Herhangi bir ülkede herhangi bir kulüp lehinde veya aleyhinde bir gizli gündemimiz olmamıştır. Digiturk için de tek odak noktamız, Türk futbolunun yurtiçi ve yurtdışındaki bilinirliğine, gelişimine ve büyümesine katkı sağlamak üzere yatırıma devam etmektir.

Bu amaçla, devam eden asılsız suçlamalara rağmen, Türk futbolunun en köklü ve değerli camialarından biri olan Fenerbahçe ve tüm Süper Lig kulüpleriyle, her başarılı spor liginin temelini oluşturan karşılıklı iyi niyet, güven ve yapıcı geri bildirimlere dayalı çok daha güçlü bir ilişki kurmayı ümit ediyoruz.

Fenerbahçe’de beIN Sports'a çok konuşulacak tepki

Ali Koç'tan beIN Sports'a çok sert tepki

Arda Turan tekrar yargılanacak

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 93,45
En Yüksek: 96,55
En Düşük: 90,40
Değişim 2,69 %
FK: 0,00
PD / DD: -6,74
İşlem Hacmi 362.300.099
Toplam Adet: 3.873.597
Ağırlıklı Ort.: 93,39
ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Yallah katar yallah bein sport20 Ocak 2021 17:30

    Fenerbahçe olmasa aç kalırsınız Fenerbahçe ortak yayın işinden çekilmeli maçlar Fenerbahçe TV de yayınlanmalı Fenerbahçe taraftarı bein sport un ödediği paranın 10 katını kendi takımına kazandırır herkes işine baksın

  • Vatandaş20 Ocak 2021 09:19

    Fener alışmış her yerde kayrılmaya ...Gerek hakemler,gerek basın,gerek,gerek federasyon...Burdada torpil istiyor...Yok öyle yağma artık...Beleş şampiyonlukların sonu Avrupada hüsran oluyor,yıllardır olan bu...Bitti artık,diğerleri ne ise sizede o...Siz kimsiniz yahu...

  • Gökhan Çetinoğlu20 Ocak 2021 12:31

    Son şampiyonluk 2014! En çok şampiyon olan takım mı? En çok kupa alan takım mı? Başkası şamp. olunca helal, FB şampiyon olunca beleş öyle mi? Kazandığı şampiyonlukların sayılması için kaç federasyondur uğraşıyorlar. Bu nasıl kayrılma, nasıl torpil? Nasıl taraflı bakıyorsanız, FB nin Karagümrük ile Konyaspor arasında oynanan seyircisiz maçın yayını sırasında, ekranlara verilen seslerde, hakaret edilen tezahüratlar için şikayet etmeye bile hakları yok size göre... AYIP! 

  • Tarafsız19 Ocak 2021 20:59

    Ali Koç iş takım tutmaya geldimi aşırı fanatik yayıncı kuruluş taraflı demek akıl tutulması

  • Gökhan Çetinoğlu20 Ocak 2021 12:16

    Fenerbahçe Kulübü, Süper Lig'in 18. haftasında Fatih Karagümrük ile İttifak Holding Konyaspor arasında oynanan seyircisiz maçın yayını sırasında, ekranlara verilen seslerde Fenerbahçe'ye hakaret edilen tezahüratların yer aldığını belirtip yayıncı kuruluşa tepki göstermişti.

  • Çerkeş li19 Ocak 2021 22:21

    Senin anana sövseler sen tepki vermiyecen demekki

  • tarafsız19 Ocak 2021 20:54

    g.s lı biri nereye girse içine ediyor oranın

  • Sedrettin özdemir 19 Ocak 2021 20:52

    Biensport Handeyi koymasan Fenerbahçe olarak her zaman protesto edeceğiz

  • VS19 Ocak 2021 20:23

    Sizin İyi ilişki dediğiniz paradan öteye geçmez