E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBEDAŞ İstanbulluları dondurdu---

BEDAŞ İstanbulluları dondurdu

BEDAŞ İstanbulluları dondurdu
28 Ocak 2017 - 01:04 borsagundem.com

Programlı kesintilerin dışında Avrupa yakasında 7 ilçede arıza nedeniyle 9 saati bulan kesintiler İstanbulluları perişan etti

İstanbul’da günlerdir soğuk ve kar yağışı alarmı yapılıp, “Donacağız” manşetleri atılırken kar yağışı beklenen etkiyi göstermedi. Ancak İstanbulluları bu gece BEDAŞ dondurdu.

Planlı kesintilerin dışında İstanbul’un Avrupa yakasında Fatih, Güngören, Bahçelievler, Bağcılar, Küçükçekmece, Beylikdüzü ve Esenyurt’a arıza nedeniyle saatlerce elektrik verilemedi. Arıza olan ilçelerde kesinti süresi 9 saate kadar çıktı.

Aydınlanmanın yanı sıra ısınma sistemleri de elektrikle direkt bağlantılı olan İstanbullular, telefonlara sarılıp BEDAŞ’ın çağrı merkezini kilitledi.

Çağrı merkezinden “Arıza giderilmeye çalışılıyor” yanıtından başka bilgi alınamayınca ve her seferinde tahmini enerji bağlama süresi ileri atılınca İstanbullular da öfkelerini sosyal medyaya taşıdı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)