E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasa BDDK, TL ticari kredi düzenlemesine açıklık getirdi---

BDDK, TL ticari kredi düzenlemesine açıklık getirdi

 BDDK, TL ticari kredi düzenlemesine açıklık getirdi
26 Haziran 2022 - 22:21 borsagundem.com

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) TL ticari kredilerde getirilen son önlemle ilgili yeni bir açıklama yayımladı.

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) TL ticari kredilerde getirilen son önlemle ilgili yeni bir açıklama yayımladı. TL kredi kullanılması için döviz varlığına getirdiği sınıra açıklık getiren, BDDK bir şirketin ilgili mevzuat uyarınca bağımsız denetime tabi bir şirket statüsünde olmaması durumunda söz konusu şirketin karar kapsamına girmeyeceğini duyurdu.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (7)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vay be heriflere bak27 Haziran 2022 10:24

    Onu bunu boşverinde eksi 4 den alanlar iyi vurdular he bir günde simdide burada sabah açılısda aldıklarını verirler çift vurus.

  • baran27 Haziran 2022 10:13

    Adeta doları  devlete karşı tehdit kumar ve kazanç haline getirme niyetinde olan bazı banka ve şirketlere iyi bir ders oldu!  Getir dışarıdan dövizi yüksek faiz tehdidi ile hazineyi borç sarmalına sokmaya çalışmanın  tanımı bellidir. 

  • Fhr27 Haziran 2022 01:18

    Dolar da devlet fiyat belirlemeli yol sonuna kadar her ay 1 TL düşürmeli doları..

  • Mehmet27 Haziran 2022 00:06

    Bagimsiz denetim mecburiyeti resmi ciro duzeyleri ile belirleniyor..bddk bankalarve kredi meknizmasina dair konusuyor cunku sisteme verdikleritl kredilerin sirketlerin finansmana ihtiyaclri olamdigohalde gidip dolar almak icin kullanildigini goruyorlr...jerkes bu dolar manipulasyonu surecinde kime jizmt edip etmedigininortaya koydu? Tipkinfrotculerin oarlarinin ydisina transfer redilmesinde oldufu gibi...herkres kendisinj akili zanediyir sadece...

  • KILIÇ26 Haziran 2022 23:25

    2 adım ileri 1 adım geri.

  • Günaydın hayırlı 26 Haziran 2022 22:53

    Yarın dolar 17 39

  • Hasan Can 27 Haziran 2022 01:17

    Bu kadar oynak olamaz herhalde Olursa piyasa çöker üç vakte kadar