E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBDDK 7 bankaya para cezası kesti---

BDDK 7 bankaya para cezası kesti

BDDK 7 bankaya para cezası kesti
09 Temmuz 2020 - 18:17 borsagundem.com

BDDK, müşteri şikayetlerinin incelenmesi neticesinde 7 bankaya toplam 204 milyon 651 bin TL idari para cezası uygulanmasına karar verildiğini duyurdu.

HABERİN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Ne yaptığınızın farkında mısınız?09 Temmuz 2020 22:04

    BDDK bankaları açıkla. Bütün bankaları ve borsayı saçma açıklamanız ile mahvettiniz

  • BORSACI09 Temmuz 2020 22:55

    satış gelmesinin sebebi mısır libya sınırında tatbikat başlattı haberi gelince sert satış başladı bddk haberi akşam geldi kanımca satışın sebebi tatbikat.

  • vatandaş09 Temmuz 2020 20:26

    Tma ayağına kurşun sıkmak sözü akla geliyor yazıklar olsun,işi bilmeyenlerle bu kadar olur

  • inanılmaz hatalar yapılıyor09 Temmuz 2020 21:36

    Banka yatırımcısı arkadaşlar. BBDK nın görevi Bankaları korumak.Özel bankalar BELEŞE devlet tahvili alıp görev zararını kapatamaz. O yüzden güvenmediği şirketlere kredi vermek zorunda değil. Devletin kurumlarının içi boşaldı. Resmen İNTİHAR ediyoruz. Ayrıca Berat beye hangi akpartili oy verip seçti?. Yaşadıklarımız İNANILMAZ.. Bunun sonu SİLİVRİ. malesef silivri. Çünkü iş çığırından çıktı. Eğer teşvik edeceksen, KGF oranını artırır, özel bankaların batık kredi korkusunun bir kısımını üstlenip teşvike dersin. SOPAYLA ekonomi yönetilmez. Hele Bankacılık sektiri ASLA ASLA YÖNETİLEMEZ.

  • vatandaşa önerim.09 Temmuz 2020 21:35

    Banka yatırımcısı arkadaşlar. BBDK nın görevi Bankaları korumak. Bankacılık sektörünü korumak. Şu an koruması gereken kurum sektöre ve yatırımcılara çok ağır zararlar veriyor. Siyasiler emir veriyor. Talimatla bürokratlar uyguluyor. Yatırımcılar mecvut durumu CİMER den yazıp YAZILI hale getirin. Bunca harakiri kararlar aldıran ekonomi yönetimi seçimi kesin kaybeder. ilk seçim sabahı ben bu kararları aldırtan ekonomi yöneticileri hakkında tutuklanması talepli suç duyurusunda bulunacağım. bunu cimerden de açıkça yazdım. sizde yazın delil olsun. ilk seçim sabahı bankacılık sektörüne ve ülke ekonomisine zarar vermekten tutuklanmalarını isteyeceğim. Dünyanın hiç bir yerinde böyle saçma sapan işler olmaz. Özel bankalar BELEŞE devlet tahvili alıp görev zararını kapatamaz. O yüzden güvenmediği şirketlere kredi vermek zorunda değil. 

  • Kanserden betersiniz09 Temmuz 2020 20:15

    Yaw neden ceza geldiğini yazıyor mu hemen coştunuz, Mal mal konuşmayın hakediyorlardır o bankalar vicdansız hırsız harami hepsi.

  • xxxl 09 Temmuz 2020 23:52

    tam bir akp kafası konuşmaya bak haketmiştir yok odur budur ne dediğin belli değil ekonomiyi bitirdiler anlamıyon laf atma bari .... herşeyi çok biliyolar ya hükümet görcez bakalım

  • fafa09 Temmuz 2020 20:48

    Daha güzel kelime kullanabilirsin,''mal mal ''ne demek?Çok ayıp.Bilgin varsa yaz aydınlat ,yoksa hakaret etme.

  • fahri09 Temmuz 2020 19:45

    Zorlamayın Beyler,ekonomi böyle yönetilmez.Zorla güzellik olmaz.Devlet bankalarını batması pahasına tepe tepe kullanıyorsunuz,ama diğer bankalara bunu dayatamazsınız.Adamların verdiği faiz belli, gideri belli demek ki kazanamıyor,kazansa verir.Ülkeye zarar veriyorsunuz.Hassas ve kırılgan bir ekonomi var ,siz de iyice perişan ediyorsunuz.Böyle giderse, İnsanlar Borsadan da kaçar,ülkeden de kaçar.Rahat bırakın ekonomiyi.

  • fahri çok haklısın09 Temmuz 2020 20:04

    fahri çok doğru söylemişsin.dünyanın hiçbir yerinde iktidar bankacılık sektörü ile uğraşmaz. ahmaklıktır bu. bindiğin dalı kesmektir. Bankalar ekonomiyi destekler. en iyi kaynaklara kredi vererek ekonomiyi büyütür. şu an akp nin yandaş-batık müteaahitleri ağlayarak her şeyi yanlış yaptırıyor. 83 milyonun geleceği çalışıyor. liyakat sıfır. Banka yatırımcıları bu kararları alarak ülkeye zarar veren o kişileri gün gelir SİLİVRİye yollar. işler o derece çığırından çıktı.

  • fafa09 Temmuz 2020 19:35

    Borsa biraz palazlansa tepesine vuruyorsunuz,bizim üç-beş kuruşumuzu heba ediyorsunuz.Dün bir bu gün iki derdiniz ne sizin?

  • Yavuz09 Temmuz 2020 19:08

    “Asrın büyük dünya ekonomistleri” kendi yönetimlerinde olan devlet bankalarının kasasını bastıkları para sermaye artılı yöntemi ile tekrar doldursunlar ve kendi yönetimlerindeki bankalara ‘‘sıfır’ maliyeti olan bu paraları istikleri rakamlardan istedikleri kişilere kredi dağıtsınlar. Ama özel bankalar edinikleri paraların kendilerine maliyeti çok yüksek, “asrın büyük dünya ekonomistlerinin” istediği faizle istedikleri kişilere kredi dağıtamazlar. Dağıtırlarsa batarlar. Hele hele bu dayatmalarla yabancılar bankalar batma yerine bankaların içini boşaltıp gider! Buda ülke ekonomisini allak bulam eder!

  • Econom09 Temmuz 2020 18:59

    Yaf senin elinde emlak bank, ziraat bank, halkbank, vakıfbank falan var, para basıp tahsisli sermaye artışı ile iatediğin kadar para altarıyorsun, istediğin rakamdan istediğin kadar kredi dağıt ( aslında bu borsada bankaya ortak olan diğer yatırımcıları aleyhine) ama özel sektöre mevcut mevduat faşzlerin üstü bir rakam dışında kredi vermeyi dayatamasın. Heşe hele mevcut ekonomik koşullarda risk oluşturacak kişilere veya kurumlarada para dağıtın diyemezsin. Kendi yıllarca berbat ekompmi yönetiminizi böyle örtemezsiniz! Günü kurtarnak isteyen bu yöntem bankalarıda batırır ve ülke ekonomisinde daha kötüsü olur.

  • Banka09 Temmuz 2020 18:55

    Anlasılıyor her geçen gün bunlar neden gidemiyorlar,ama gerçek olan başka bir şey var onlar gitmeden endeks de gidemiyor sağlıklı olarak her an lastik patlayacak gibi..

  • İlhan 09 Temmuz 2020 18:54

    Mevduat faizlerinin altında veya riskli kişilere illede borç verin dayatmadı! anlaşılmaz bir durum! Bankaları mı batırmayı hesaplıyorlar!!

  • Mucise Reis ;)09 Temmuz 2020 18:43

    Bankalara çok yüklenmeyin : )) onlarında anatomisini bozarsanız.. Eyvahda eyvah... olması gereken şu... ilgili sorunlu maddeleri olayları banka+devlet konuşun uzlaşın açık açık sağa sola oynamayan net yasa çıkartın. Örnek : hiç bir banka kredi kart parası aidatı isteyemez. BİTTİ. hala kart parası sorunu yaşayan tuketıcı hakem heyetlerınde 1 gunu kaybedne ınsanlar var. ceza çözum deıkl

  • Keklik09 Temmuz 2020 18:33

    Bankalar bu sene zarar edecek