E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBBP'de o ilçe teşkilatı feshedildi---

BBP'de o ilçe teşkilatı feshedildi

BBP'de o ilçe teşkilatı feshedildi
16 Mart 2017 - 18:36 borsagundem.com

BBP Beykoz İlçe Teşkilatının, Genel Merkez'in kararı doğrultusunda feshedildiği bildirildi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Beykoz İlçe Teşiklatı feshedildi. BBP İstanbul İl Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, "BBP Beykoz İlçe Teşkilatımız yönetim kurulu ile birlikte, süreklilik ve mütemadilik arz eder bir şekilde parti politikalarımıza, parti içi disiplin ve hiyerarşi kurallarımıza, müesses ve kadim ahlaki değer ve kurallarımıza aykırı söz ve eylemleri nedeniyle Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın 14.03.2017 tarih ve 2017/114 sayılı kararıyla feshedilmiştir." denildi.

BBP Beykoz ilçe teşkilatı bir bildiri yayınlayarak Genel Başkan Mustafa Destici'yi istifaya çağırmıştı. Bildiride teşkilatın refarandumda 'hayır' diyeceği belirtilmişti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Hayir diyene bu ofke niye16 Mart 2017 23:48

    Birileri karsi tarafin fikrine neden saygi duymaz . böyle durumlarda menfaat devreye girer ben TÜRK OĞLU TÜRKÜM ve hicbir siyasi partiyle veya baska bir toplumla iliskim yok ama EVET demenin bir faydasi yok neden derseniz feto devlet liderini kandiriyor birsey olmuyor ama bir devlet gorevlisi kandirilinca isinden gücünden olabiliyor hatta hapse bile atilabiliyor. Bugun c.baskani nin vekili TBMM baskanidir ama evet cikarsa kendi seçtiği siradan biri halkin oy vermedigi biri vekil olmayan biri yagveri bile hain çıktı vallahi baskan babam olsa memleket konusunda ona bile güvenmem siz asil 16 nisandan sonrasini görün 7 haziran ile 1 kasim arasini anlayamayan kafamda beynim var demesin allah o akli düşünün diye vermis

  • D.demirkan 16 Mart 2017 21:53

    SEN ÜLKEN İÇİN HAYIR DİYORSUN.PEKİ KANDİL DEKİ HAİN KİMİN İÇİN HAYIR DİYOR.AVRUPA KİMİN İÇİN HAYİR DİYOR.SEN ÜLKEM İÇİN DEDİN.TURKİYE ONLARİN DAMI ÜLKESİ.? SEN O HAİNLERE ÇANAK TUTUYORSUN VATANINA İHANET EDİYORSUN.UTAN.

  • Hurdacı 16 Mart 2017 21:41

    Sivas ve Kahramanmaraş il teşkilatlarını fes et de görelim sıkıyorsa tabi

  • misafir16 Mart 2017 20:24

    hangi teşkilat ya teşkilatmı kaldı yazıcıoğlundan sonra mhp ye ilhak ettiler.

  • AKPLİ .16 Mart 2017 19:59

    Teşkilat HAYIR diyorsa zorunuzamı gitti,bu millet sadece ülkesi için gerekeni yapacaktır.bende bir akp üyesiyim seçim olduğunda destekledim ama ülkem için bende hayır diyeceğim.