E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBazı viyadük ve yollar bugün trafiğe açılıyor---

Bazı viyadük ve yollar bugün trafiğe açılıyor

Bazı viyadük ve yollar bugün trafiğe açılıyor
30 Mayıs 2019 - 09:16 borsagundem.com

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki bazı viyadük ve yollar bugün trafiğe açılıyor

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki bazı viyadük ve yollar bugün trafiğe açılıyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün(KGM) konu ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Kuzey Marmara Otoyolu (3.Boğaz Köprüsü Dahil) Projesi Kurtköy-Akyazı (Bağlantı Yolları Dahil) Kesiminin Yap-İşlet-Devret Modeli ile Yapılması, İşletilmesi ve Devri” işi kapsamında Kesim-4: Kurtköy-Liman Kavşağı Arası Kesimi Liman Bağlantı Yolu üzerindeki V07 viyadüğü (çift yönlü olmak üzere ) ve ayrıca, Kesim-5’te yer alan Liman Kavşağı (Km:151+500) - Sevindikli Kavşağı (Km:168+225) Arası (Sevindikli Kavşağı dahil, V03 viyadüğü tek yönlü (sol taşıma yolu) olmak üzere ) kesimlerinin 6001 Sayılı Karayolları Kuruluş Kanunu’nun 15. Maddesi gereğince trafiğe açılması Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından onaylandı.

Otoyolun bu kesimleri bugün saat 23.59'da trafiğe açılacak.

Belirli yerler (Köprülü Kavşaklar, Ücret Toplama İstasyonları v.b.) ve şartlar dışında Otoyola giriş ve çıkış yasak olacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • önemli.30 Mayıs 2019 10:53

    Bu yeni ist-izmir yolu hakkında otostopcu aldım, ilgili kişi o yollarda yetkin birimiş. Neyse sohbet açıldı nasıl dedim yeni yollar? Gece gündüz çalışıyoruz. Yollar kısa sürede açılmalımış, uykusuz oldugumuz bile var dedi...Neyse yetişirmi dedim? Yapıyoruz ama hızlı hızlı hayırlısı olsun dedi ilgili kişi. Yani ben özetledim mevzuyu, okdar hızlı işlemler yapılıyor ki bazı sıkıntılı durumlar görmezden geliniyor bir durumda. umarız Tren raylarındaki kazalar gibi sıkıntılı yol ve işletimi olmaz.ACİLİNDEN DENETİM SİSTEMŞ O YOLLARDA uygulanmaya başlamalı, yol eimleri, viyadükler, toprak kayması, yol ve asfalt tepe noktalardan kaya düşmesi vb. vb. denetim olmadan o yollar o sürat ve hızlı teslimi çok zor diyorum.