E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBayramda bakkalların çalışma saatleri---

Bayramda bakkalların çalışma saatleri

Bayramda bakkalların çalışma saatleri
13 Mayıs 2021 - 10:12 borsagundem.com

Ramazan Bayramı bu yıl tam kapanma dönemine denk geldi. Birçok insan bakkalların kuruyemişçilerin saat kaçta açılıp kapandığını araştırıyor. İşte bakkalların açılış saatleri...

Bu yıl tam kapanma dönemine denk gelince, tedbirler Ramazan Bayramı'nda da uygulanmaya devam ediyor. Bakkalların, kuruyemişçilerin saat kaçta açılıp kaçta kapandığı da merak konusu. İşte Ramazan Bayramı'nın ilk günü bakkallar, kuruyemişçiler açık mı sorusunun yanıtı: 

Bayram süresince bakkal, market, manav, kasap, kuru yemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatlerinde, fırınlar ile bunların ekmek satan bayileri ise gün boyunca hizmet verebilecek - Yeme-içme yerleri ile çevrim içi yemek sipariş firmaları, bayramın birinci günü itibarıyla saat 01.00'e kadar paket servis yapabilecek.

Bayramdan sonra yağışlar geliyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Garip bakkal13 Mayıs 2021 14:48

    Buyuk market calisma saat 10 ile 18 30 olsun ve pazar gunu kapali ve sigara ekmek satis yasak olsun kucuk bakkal var unutmayin