E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBayram ikramiyesinin hesaplara yatacağı tarih açıklandı!---

Bayram ikramiyesinin hesaplara yatacağı tarih açıklandı!

Bayram ikramiyesinin hesaplara yatacağı tarih açıklandı!
25 Mart 2024 - 10:26 borsagundem.com

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, emeklilerin bayram ikramiyesi ödemelerinin 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacağını açıkladı

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan emeklilerin Ramazan Bayramı ikramiyelerine ilişkin açıklamada bulundu.

Bakan Işıkhan sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Emekli vatandaşlarımızın bayram ikramiyesi ödemeleri Ramazan Bayramı öncesinde 2 Nisan ile 5 Nisan tarihleri arasında banka hesaplarına yatırılacaktır. Kıymetli emeklilerimiz ve aileleri için hayırlı, bereketli olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan emeklilere mesaj: Sıkıntıların çözümü boynumuzun borcu

 

Bakan Işıkhan'dan emekli promosyonlarıyla ilgili açıklama

 

Erdoğan'dan emekliye banka promosyonu müjdesi

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Vatandaş 25 Mart 2024 12:20

    Yüce Rabbim emeklinin maaşından çalanlara gün yüzü göstermesin... Benim maaşımdan her ay 5 bin TL çal sonrada bayramda 3 bin lira ver...Emekli aptal mı? Bazılarının evet aptal dediğini duyar gibiyim

  • Turkogluturk25 Mart 2024 11:34

    Sadaka istemiyor hakkimi istiyorum.emekli oldugum tarihte iki bucuk asgari ucret alirken bugun tek asgari ucrete dustu maasim.kimse bana emekli sayisindan bahsetmesin.emeklinin maasi 2012 yilinda avrupa siralamasinda en alttan 9. Iken bugun sonuncu.ustelik asgari ucretin altinda.ulkede en dusuk maas ile en yuksek maas arasindaki fark tc tarihinde rekor uzerine rekor kiriyor.

  • xyz25 Mart 2024 10:34

    ALLAH razı olsun hükümetimizden.Ya hiç vermeseler ne olacak idi.Muhalefet beni iktidara getirin sizlere 17 000-20 000 TL maaş verecek diyorlar nasıl verecekler söylermisiniz bu paraları.

  • Turkogluturk25 Mart 2024 11:30

    O ikramiyede chp sayesindd aliyorsun.unuttunmu.neyse tc tarihinde bir ilk asgari ucret altinda emekli maasi.emekli maadi baglanma orani yuzde 30.bu da bir ilk.