E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBayraktar'a Zelenskiy tarafından devlet nişanı verildi---

Bayraktar'a Zelenskiy tarafından devlet nişanı verildi

Bayraktar'a Zelenskiy tarafından devlet nişanı verildi
09 Eylül 2022 - 21:51 borsagundem.com

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar'a, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy tarafından 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı verildi

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy tarafından 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı ile taltif edildi.

Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy tarafından 1. Derece Devlet Liyakat Nişanı ile taltif edildim. Bu kıymetli takdire layık gören Sayın Cumhurbaşkanına teşekkür ederim. Barış ve adaletin hakim olduğu bir dünya için çaba göstermeyi sürdüreceğim." ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin İHA üreticisi Baykar, uzay sektörüne giriyor

 

Baykar Ukrayna'ya "Bayraktar TB2" bağışlayacak

 

Baykar, Ukrayna'ya 3 adet Bayraktar TB2 SİHA hibe etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Mucise Reis : )10 Eylül 2022 11:19

    Tank fabrikamız ? tank modernizasyonları da F35 ler gibi problemler yaşıyor. Panzerlerin almanyadan engellenmesi, bazı nato silahlarının Türk askerine verilmemesi , frenlenmesi. önemli silahların seyyar roktlerın adetler ile teslim edilmesi. F16 lara roketlerin sayısının ve sınırlamaların ypaılması gibi etkenlerden dolayı. Azelsan ve diğer firmalarımız yıllar önce kurulmuştur. Bazen atamaların eleştirilmesi, bazı yapılanmaların buralara sızıp malesef zararlar vermesi söz konusu olmuştur. Olması gereken kurumları hukuk kuralları çerçevesinde serbest bırakmak ve sadece izlemek.. Bu yapıldığında  başarılarımız katlanmaya devame edecektir.

  • Mucise Reis : )10 Eylül 2022 11:17

    Emeğimiz geçen bu projede tek sorduğm sorular... Mayın yapmak günah mı ? silah yapmak günah mı? aselasan hisse almak günah mı? masumlar zarar görebilirdi... Aldığım cevaplar. kullanım alanı önemlidir. Mayını çocukların oynadığı yere koyandadır büyük günah, masımlara ateş açanadadır büyük günah denmişti... O bakımdan Üretilen sistemler ülkemiz ve güvenliğimiz için üretilmektedir. Büyük emekleri geçenler bunu böyle bilsin. Nasılki kktc çıkartmasında telsizlerimiz yoktu ve ilk argeli askerlerimizin maaşlarından kesilen fonlarla bu temeller atıldı...Bu bayrak bayarışı buyuyerek sürecek.

  • FİNANS DÜNYASI10 Eylül 2022 11:07

    7 masa iktidara gelince tüm silah ve otomotiv sanayimizin kapısına kiliti vururlar diye yorumlar görmekteyim bende aynı fikirdeyim.çünkü bir tane dahi projeleri yoktur.tek projeleri sabah akmaş RTE ve BAHÇELİ yi devirmek.

  • hop10 Eylül 2022 21:34

    sana bir adet telefon alacagim...beynin sulanmis senin ...ozgurce fikirlerinin soyleyecegin turkiye cok uzak degil az kaldı

  • Eski 1 Fenerli 10 Eylül 2022 00:45

    Cumhuriyet tarihimiz boyunca böyle etkili bir ürün ilk kez üretildi ve tüm dünya tarafindan konjonktürün de yardımı ile eksiksiz kabul gördü . Elbette bu kabul zamana göre değişebilir zira gücün temsilcileri hak ve adalet mikyasina hiçbir dönem dikkat etmemişlerdir. Yine de beklenen yeni ürünler bu zalimleri kara kara düşündürmektedir elh... Baykar a ve üretim paydaşlarına ve yine diğer firmalarımıza sonsuz sevgi ve saygılar...

  • borsacı09 Eylül 2022 23:22

    bayraktarı bu ülkede hizmetlerinden dolayı canı gönülden tebrik ediyorum.

  • baran10 Eylül 2022 10:18

    Chp ve fondaşlarının  canına okumak boynumuzun borcu!  Hiç bir  kurum ve kuruluş  tarihinde legal  görünümlü siyasi parti kisvesi ile tarihinde alenen bu kadar düşmanlık ve kin kusmamıştı. Hdp yi zaten adını bile anmaya gerek yok. 

  • EXSTRİKS10 Eylül 2022 00:05

    amma chp li sezgin tanrıkulu senin gibi düşünmüyor biz iktidara gelince kapatacağız diyor.