E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBayraktar'a Karabağ Nişanı---

Bayraktar'a Karabağ Nişanı

Bayraktar'a Karabağ Nişanı
01 Nisan 2021 - 14:11 borsagundem.com

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Azerbaycan'ın Dağlık Karabağ'daki 26 yıllık Ermenistan işgaline son verdiği operasyonda belirleyici rol oynayan Türk SİHA'larının mimarı olan Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ile görüştü.

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev de bugün, Baykar Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar ile birlikte ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Görgün'ü makamında ağırladı.

Azerbaycan'ın iki aydan kısa bir süre içinde Dağlık Karabağ'daki 26 yıllık Ermenistan işgaline son verdiği operasyonda Türk SİHA'ları belirleyici rol oynamıştı. Türkiye'nin savunma sanayisi tüm dünyaya parmak ısırtırken, birçok ülke İHA ve SİHA satın almak için sıraya girmişti.

KARABAĞ NİŞANI TAKARAK ONURLANDIRDI

SİHA'ların mimarı olan Selçuk Bayraktar, Aliyev tarafından Karabağ Nişanı'na layık görüldü.

Bayraktar, Twitter adresinden yaptığı paylaşımda "Azerbaycan Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev tarafından Karabağ Nişanı'na layık görülmekten dolayı büyük şeref ve onur duyduk" dedi.

Bayraktar: Kazandığım tazminatlarla burs vereceğim

 

Dünya Türk SİHA'larını örnek alıyor

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • AGOP SEMİZYAN01 Nisan 2021 16:57

    Dostumuz HDP ve CHP nasıl olsa iktidara gelince Azerbaycan naneyi yer.o SİHA, TİHA fabrikalarınıda kapatabilir.

  • Ali01 Nisan 2021 21:05

    Birilerinin trolu kale alip cevap bile yazmamak lazim. Algi yapmaya calisiyor

  • İzzet Baş01 Nisan 2021 18:52

     AGOP . Sen neden  Ermenistan'da yaşamıyorsun. Oraya gider dünyanın kaç budak olduğunu öğrenirsin.  Kürt halkı bizim kardeşimiz. onlar Ermeni  değil ki. Kendin çalıp kendin oynuyorsun.. HAYELLERLE AVUNAN  BOŞ İNSANLARDIR... ERMENİSTAN HALKI DEĞİL YÖNETİMDEKİLER  PROPLEMLİ  BİR DE SEN .......