E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBayraktar sert konuştu kısa kesti!---

Bayraktar sert konuştu kısa kesti!

Bayraktar sert konuştu kısa kesti!
26 Aralık 2013 - 12:48 borsagundem.com

Çevre Bakanlığı devir teslim töreninde Erdoğan Bayraktar görevini İdris Güllüce’ye devretti

Dün canlı yayına katılarak partiden ve milletvekilliğinden istifa ettiğini açıklayan Çevre Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar bugün bakanlığın devir teslim töreninde basın toplantısı düzenledi.

Çevre ve Şehircilik Eski Bakanı Erdoğan Bayraktar, bir televizyon yayınına katılarak hem bakanlıktan hem de milletvekilliğinden istifa ettiğini açıkladı. Ancak Resmi Gazete'de yer alan açıklamaya göre Erdoğan Bayraktar'ın istifa etmediği, görevden alındığı ortaya çıktı.

Erdoğan Bayraktar istifa haberini verirken 'Başbakan'ın da istifa etmesi gerekir' sözlerini dile getirdi. Bu sözler üzerine resmen bir deprem yaşandı. Bugün en çok merak edilen konu Bayraktar'ın devir teslim töreninde nasıl bir tepki vereceğiydi.

Bayraktar'ın  devir teslim töreninde yaptığı konuşmanın yazılı metinden okuduğu gözlerden kaçmadı.

Çevre Bakanlığı devir teslim töreninde Erdoğan Bayraktar görevini İdris Güllüce’ye devretti. Bayraktar'ın sesi çok sertti ve çok kısa bir açıklama yaparak sözü Bakan İdris Güllüce'ye bıraktı.

Sayın İdris Güllüce’nin bilgi birikimi ve şahsiyetiyle ülkemiz için son derece başarılı çalışmalar uyacağına inanıyorum. Yeni kabinenin hayırlı olmasını diliyorum. Başbakanımıza ve çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Bundan böyle de 40 yıldır içinde bulunduğum bu kutsal yürüyüşün bilinciyle yolumuza devam edeceğimizi söylüyorum.”

Açıklamanın ardından Erdoğan Bayraktar'a Resmi Gazete'de yayınlanan görevden alma sorusu soruldu. Bayraktar bu soruya "O konu önemli bir şey değil" yanıtını verdi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (10)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • abc26 Aralık 2013 15:27

    çabalarınız beyhude,çakaldan kahraman olmaz.

  • çelebi26 Aralık 2013 14:49

    basitbir yapsatcıiken 20yıl sana makam veren insanın en sıkıntılı gününde abtest bozmak kişinin karekterini yansıtır.sayın başbakan daima hayırla anılacak siz ise yarın hatırlanmıyacaksınız

  • x26 Aralık 2013 14:18

    bu koltuk ne menem bişey ki oturan kalkmak istemiyor,kalkacan ulan,oğlun pisliğe bulaşmış,senin orada oturman hangi kitaba sığar.

  • TC VATANDAŞI26 Aralık 2013 13:56

    Dn.Bayraktar istifa ederek çok iyi bir iş yaptınız tebrik ederim.Ancak biliyorsunuz herkesin bir yatırımı var ve bu yatırımlar zarar gördü.Yetkili mercilerde olanlar yaptıkları ve konuşmaları ile bu kesimi de düşünmeliler.Keşke söylediklerinizi yüzyüze başbakanın kendisine söyleseydiniz de bu dışarı sızmasaydı.

  • Mert olun26 Aralık 2013 13:55

    Başbakan her geçen saat daha komik oluyor. Zarrab denen kişi bir hayırsevermiş:)) Adamı yolsuzlukta ve rüşvette piyon gibi kullanmışlar...Şimdi de hayırsever yaptılar.Milleti aptal yerine koymayın.Mertçe çıkın aldığınız rüşvetleri,yaptığınız yolsuzlukları anlatın.

  • Maniplasyon26 Aralık 2013 13:45

    Buradan spk 'ya sesleniyorum. Bu bakanın (eski) hesaplarını inceleyin. 25 aralık tarihinde borsada hangi hisselerden açığa satış yapmış ... Bizi yaktın borsadan vurduğun o paralar sana haram olsun !

  • borsacı26 Aralık 2013 13:37

    Senin yüzünden mahvolduk ! Utanmaz adam ... Bir de dalga geçer gibi "O konu önemli bir şey değil" diyor. Allahından bul inşallah !

  • mustafa26 Aralık 2013 13:24

    allah senin belanı versin hırsız.tipe bak

  • bayraktar seninn 26 Aralık 2013 13:16

    bayraktar senin ne olduğun belli elinden yetki alınınca ülke ekonomisini hiçe saydın borsada senin yüzünden ettiğimiz zararın haddi hesabı yok allah seni bildiği gibi yapsın hakkım haram olsun sana

  • K.ATACAN26 Aralık 2013 13:11

    CEVABA BAKIN GÖREVDEN ALINIP ALINMADIĞI SORUSUNA CEVAP,O KONU ÖNEMLİ DEĞİLMİŞ,MADEM DEĞİL SAYENDE DÜN BORSA TEPETAKLAK OLDU.DEMEKKİ AMACIN BUYDU.