E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBayraktar: Akıncı uçağımız herkesi büyülüyor---

Bayraktar: Akıncı uçağımız herkesi büyülüyor

Bayraktar: Akıncı uçağımız herkesi büyülüyor
04 Temmuz 2020 - 08:16 borsagundem.com

Baykar Teknik Müdürü Bayraktar, üretim serüvenlerinin zaman geçtikçe büyüdüğünü belirterek, "Bugün beş buçuk tonluk Akıncı uçağımız var. Bu uçağımız herkesi büyülüyor, harika yorumlar yapılıyor." dedi.

Baykar Teknik Müdürü ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali Karasar moderatörlüğünde, KÜN Mütevelli Heyeti Başkanı Alev Alatlı tarafından hazırlanan ve sosyal medya üzerinden canlı yayınlanan programda, yürüttükleri çalışmalarla ilgili bilgi verdi. 

Hayata geçirdikleri projelerin, teknik ekibin eseri olduğunu vurgulayan Bayraktar, Türkiye'nin ilk milli güdüm sistemi olarak adlandırılan Bayraktar İHA'nın üretiminin ardından yeni proje ve eserlerin ortaya çıkmaya başladığını dile getirdi.

Bayraktar, "İnancımız sağlam, düsturumuz doğru olursa, adaba ve ahlaka riayet eder, aklımızı kullanırsak başaramayacağımız hiçbir şey yok. Allah'a şükür bizim de beş buçuk kilo ile başladığımız üretim serüvenimiz zaman geçtikçe büyüdü. Bugün beş buçuk tonluk Akıncı uçağımız var. Bu uçağımız herkesi büyülüyor, harika yorumlar yapılıyor." diye konuştu.

Alatlı ise konuşmasının ardından Selçuk Bayraktar'a çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • mali04 Temmuz 2020 23:55

    SİZE TÜRK  MİLLETİ GURUR DUYOR  SENDEN 5,NESİL UCAĞIVE HAVA SAVUNMA İLE TURKİYEYİ COŞTUR GAVURLARI SUSTUR HAYDİ YA  ALLAH

  • BORSACI04 Temmuz 2020 15:40

    SENİ DOGURAN ANNENİN ELERİNDEN ÖPÜYORUM BU ÜLKEDE SELÇUKLAR ÇOGALMALI .

  • Yeni Türkiye04 Temmuz 2020 13:51

    İşte gerçek vatandaşların halis yorumlarını okuyunca inanın benim bile şevkim artıyor. Hem yapandan hem de madden ve manen duaları ile destek olan aziz milletimizden Yüce Allah CC hoşnut ve razı olsun. Nice daha huzurlu ve mutlu günlere erişmek üzere allaha emanet olun... 

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ04 Temmuz 2020 11:50

    bence 5.nesil savaş ucağınıda bu ekip yapar arkadaş yeter ki devlet tüm imkanlar ile arkalarında dursun ve destekllesinler.

  • ŞEMSETTİN KARLIDAĞ04 Temmuz 2020 12:32

    yıllarca uçaklar teröristleri hiç vurmadıki.uçaklar gitti yalandan dağa taşı bombaladı geldi.çünkü TSK içine sızmış şerfsizler vatanhainleri böyle talimat verdiler.TSK en üst kademelerine dahi abd ve ab ülkeleri sızmış istediklerini yaptırıyorlar idi.TSK 50-100 teröristti cembere alıyormuş hop yukardıdan bir emir geliyor çatışma yapmayın.RTE kelle koltukta bunaları temizleyebilmek için ölümü dahi göze alarak ancak bugünlere geldik.

  • doğru04 Temmuz 2020 12:01

    uçağa gerek yok ,sihalar terörde 30 yıldır uçakların yapamadığını yaptı,uçak hem parça yönünden hem insan yönünden on kat daha maliyetli ,günümüzde  düşmanlara karşı caydırıcı güç olmak istiyorsan nükleer güç ,uzun menzilli hızı yüksek füze ve sihalar üzerine çalışacaksın ...

  • vatansever04 Temmuz 2020 11:50

    Turk Ve Turkiye icin calisanin ,Allah Yaar ve Yardimcisi olsun.Amiin.

  • yılmaz gokmen 04 Temmuz 2020 11:07

    allahım devletımıze mılletımıze guc kuvvet versın 

  • Demircan KIZILCANLAR04 Temmuz 2020 11:49

    iyiki başımızda muhalefetten bir parti yoktur.yoksa bunların bir tanesini yapamaz idik.

  • fafa04 Temmuz 2020 10:54

    Başarılarının devamını dilerim,yolun açık olsun kendine dikkat et.

  • 3404 Temmuz 2020 10:13

    Allah utandirmasin .bu ekio yakinda savas ucagi bile yapar yakindir.