E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBayrak Taban hisseleri Hakan Kürklü ile anılıyor---

Bayrak Taban hisseleri Hakan Kürklü ile anılıyor

Bayrak Taban hisseleri Hakan Kürklü ile anılıyor
19 Ekim 2021 - 11:55 borsagundem.com

Sosyal medya hesaplarından manipülatif hisseler pazarlayan Hakan Kürklü ismi son günlerde Bayrak Taban hisseleriyle anılıyor.

BORSAGUNDEM.COM - KULİS HABER

Sosyal medya üzerinden dolandırıcılık yaptığı tespit edilen ve Sermaye Piyasası Kurulu’nun hakkında suç duyurusunda bulunduğu Hakan Kürklü, genellikle hisse pazarlama işlemlerinde devreye giriyor. Bayrak Taban (#BAYRK) hisselerinde yaşanan sert fiyat hareketlerinin perde arkasında da Hakan Kürklü’nün olduğu ileri sürülüyor. Kürklü’nün masum insanları tuzağa düşürmek için sosyal medya hesaplarından sık sık Allah’tan, Kur'an’dan bahsettiği biliniyor. Bu maksatla kılıktan kılığa girmekten de geri kalmayan Kürklü’nün ismiyle anılan Bayrak Taban hisseleriyle ilgili detaylara bakıldığında ise patron Turgut Bayrak 2 Ağustos tarihinde yaptığı 1 milyon adet hisse satışı açıklamasını 22 Eylül tarihinde yeniden KAP’ta yayınladı.

Bu arada kısa sürede 8 liradan 11 liraya kadar yükselen hisse aynı şekilde sert bir düşüş kaydederek yeniden 8 liralı rakamlara geriledi. Bugün de yükseliş eğiliminde olan hissede Hakan Kürklü gibi bir ismin işlem yaptığı iddialarının gündeme gelmesiyle küçük yatırımcıların dikkatli olmaları öneriliyor.

Yusuf Teker, Bayrak hisselerinde ortaya çıktı

SPK, sosyal medya dolandırıcısı Hakan Kürklü'yü yakaladı

Suat Olgun ve Yusuf Teker’e 10 yıl hapis

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 50,55
En Yüksek: 51,75
En Düşük: 50,25
Değişim 0,60 %
FK: 45,28
PD / DD: 7,24
İşlem Hacmi 41.392.478
Toplam Adet: 808.780
Ağırlıklı Ort.: 50,87
YORUMLAR (16)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • kadir doğulu06 Şubat 2022 18:20

    sahtekar  HACI BU beylikdüzü de bu sahtekar hacı bir insaatda sahibi olmadığı daire satmiş paraları almiş kaçmiş bütün emniyet bunu arıyor işte sahtekar hacı resmennnn hakan küklü

  • BATMAN6911 Aralık 2021 11:45

    tipe bak cok komik

  • Kartalkara🙂06 Aralık 2021 14:49

    Beline kuvvet aslan hakan vur dibine kadar vur

  • can11 Kasım 2021 08:39

    patron istemeden kimse hisse satamaz. spk uyuyor mu

  • küçük yatırımcının sesi20 Ekim 2021 15:12

    derin önder egeplas ı pazarlıyor damla sulama sistemleri vs. hikayelerle milleti perişan etti patronlarla beraberiz diyormuş olan olduktan sonra kıymeti yok hadi yetkililer göreve adam hala meşhur ekonomişt olarak boy boy medyada fink atıyor bu medya kuruluşları da piyasa dolandırıcılığına zemin hazırlıyor onlara da bir ceza bekliyoruz. borsa gündem bu alemin tek dürüst kalemisin senden olursa olur ne olursa Allah rızası için bu işin ipliğini ser pazara

  • mantık20 Ekim 2021 15:01

    İsminde bile hayır yok B. Taban!  

  • Can yaman20 Ekim 2021 14:12

    Meşhur derin hisse aynı yöntemi kullanarak kandırıyor milleti düzenbaz önder

  • eplas20 Ekim 2021 13:56

    epals ile derin hisse bağlantısına bir el atın derim asıl film orada 

  • derin isse20 Ekim 2021 10:20

    bizi de bunun yerli ve millisi çarptı tivıtır üstadı devrik hisse tavuğu çöp etti paramızı Allahtan dilerim  onu da hapisle cezalandırsınlar bizde buradan okuruz kısmetse. 

  • Borsacı20 Ekim 2021 08:01

    Hapis cezası alan dolandırıcı grupla ilgili yeni gelişme var mı bu da onların pazarlamacısı sonuçta...

  • Vatandaş19 Ekim 2021 14:52

    Binbirsurat Hakan...Uzak durun bu vatandaştan.Tam bir pazarlamacı.Çöp hisseleri pazarlamaya çalışıyor.

  • Yorum19 Ekim 2021 14:05

    İmtiyazlı hisseler ortadan kalksın dolar euro tabana gider tarihi çöküş olur patron şirketin hisselerini piyasaya sürüyor ardından ara ara arz yapıyor böylece hisse dipleri görüyor oradan kendi şahsi alımlarını yapıyor hisseyi yukarılara taşıyıp oradan satıp dolara euroya geçiyor hisseyi 3 5 sene hiç ellemiyor parası da dolarda bekliyor nasıl olsa şirkette bu üç beş sene hep zarar ediyor bilançolarında böyle olunca da ky mecburen satıyor hisseden çıkıyor kol bacak keserek sonuç patron yine en düşük seviyeden yine alıyor para her üç 5 senede bir 6 8 aylığına hisseye yatırılıyor onun haricinde hep dövizde tutuluyor imtiyazlı hisseler iptal edilirse patron mecburen %50. 01 ini elinde tutacak böylece para dolara euro ya gitmeyecektir

  • Yorum19 Ekim 2021 13:53

    Şirket patronlarına ne zaman suç duyurusunda bulunulacak onların yaptıkları hep legal mi bence şu imtiyazlı hisseler diye saçma sapan şeyi kanunen kaldıralım adam borsada hissenin %90 nını satıyor ama yönetimi hala elinde tutuyor var mı böyle saçma şey hisse alan yatırımcının parası para değil mi gazoz kapağı mı

  • Ky19 Ekim 2021 22:36

    Sizin dediğiniz gibi olsa patron hisseyi istediği gibi satamaz hisse kaybı yönetim kaybına da yol açar.Fakat sizin dediğiniz mantıklı.Yatırım açısından güven veririr.Diğer ortaklar sağılacak inek görülmez. Kağıt üzerindeki ortaklık biter.

  • Gerçek19 Ekim 2021 12:54

    Her kim ki, kuran, Allah, din iman kelimelerini kullanarak, ticaret ve siyaset yapıyorsa bu insanlardan korkun ve güvenmeyin. İktidar güç ve rant elde etmek isteyenler her daim masum insanların dini duyguları üzerinden bu hedeflerine yürümek istemişlerdir. Ey vatandaş bil ki senin ve allah arasındaki inanç sadece ve sadece seni bağlar, hiç kimse senim insnçlarına söz söyleme hakkına sahip değildir. Hele ki din iman diye yola çıksn sahtekarlardan uzak dur. İnanç iki kişiliktir, üçüncü kişiye yer yoktur. Kimi diin i kullanarak kadına çocuğa tecavüz eder, kimi dini kullanarak ticari rant peşinde koşar kimi de dini kullanarak iktidara sahip olmak ister, gördüğünüz gibi ortak payda din. Bu yüzden allahın size verdiği en değerli varlığınız olan aklınızı kendiniz kullanın başkasının emrine vermeyin.

  • emekci19 Ekim 2021 12:42

    %100 getiriyi bir tiyoyla kazanacağına inanan kişiler mi masum?