E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaykal ve MHP kasetleriyle ilgili flaş gelişme---

Baykal ve MHP kasetleriyle ilgili flaş gelişme

Baykal ve MHP kasetleriyle ilgili flaş gelişme
02 Ağustos 2016 - 14:16 borsagundem.com

Deniz Baykal ve MHP'li eski vekillerin kasetleri ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında 31'i başka soruşturmalardan tutuklu 120 kişi hakkında gözaltı kararı verildi

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve MHP'li bazı vekillere yönelik gizli kamera çekimi yapılıp yayınlanması soruşturmasında flaş bir karara imza atıldı. Ankara Cumhuriyet Savcısı Alpaslan Karabay'ın yürüttüğü soruşturma kapsamında 31'i başka soruşturmalardan tutuklu 120 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Şu an kadar 36 ismin gözaltına alındığı öğrenildi. Soruşturmada toplam 170 ismin şüpheli olarak yer aldığı ancak hakkında gözaltı kararı verilmeyen 50 kişinin sadece ifadesinin alınmasının istendiği öğrenildi.

Kılıçdaroğlu: Türkiye kara para aklayan ülke olur

 

Başbakan Hasdal ve Maltepe kışlalarının taşınacağı yeri açıkladı

 

Bahçeli; TSK'daki düzenlemeler için erken düğmeye basıldı

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • he he öyle03 Ağustos 2016 09:44

    Yargı yıllardır, kemalist kesimdeydi, sonra fetö ile doldu. Şimdi hükümet temizlemeye başlayınca kızıyorlar. Fetöcü hakim savcı mı o kasetlerin faillerini ortaya çıkaracaktı. Şimdi olması gayet normal. Aslında kaset sahiplerine yardım ediyorlar sevinsinler...

  • baturayersin02 Ağustos 2016 16:29

    işlerine geldimi nasıl bulunuyor

  • ali tutar02 Ağustos 2016 14:35

    bu hainler bu gün mü belli oldu daha önce neden işlem yapılmadı.bunun sorumlusu memleketi yönetenler değil tabi ki askerler.