E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBatman'da karakola saldırı---

Batman'da karakola saldırı

Batman'da karakola saldırı
09 Haziran 2017 - 13:29 borsagundem.com

Batman'da Bekirhan Belde Jandarma Karakolu'na bombalı saldırı yapıldı

Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Bekirhan Belde Jandarma Karakolu önünde bir saldırı düzenlendi. Yaralıların olduğu bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi sevk edildi. İlçe merkezinde de bir şahıs uzun namlulu silahla etrafı taradı.

Batman'ın Kozluk İlçesi'ne bağlı Bekirhan Beldesi'nde, öğle saatlerinde PKK'lı teröristler jandarma kontrol noktasına saldırı girişiminde bulundu. Teröristlerin bomba yüklü aracı infilak ettirmesi sonucu yaralananlar oldu. Bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi sevk edildi.

İLÇE MERKEZİNDE UZUN NAMLULU TÜFEKLE SALDIRI

Batman’ın Kozluk ilçesinde kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, uzun namlulu silahla etrafı taradı. Olayda, bir öğretmen ağır yaralandı. Şahsın yakalanması için operasyon başlatıldı. Olay, Kozluk ilçe merkezinde meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, uzun namlulu silahla etrafı taradı. Olayda, bölgeden geçen Ş.A.Y. adlı öğretmen ağır yaralanırken, şahıs ticari bir araç ile olay yerinden kaçtı. Ağır yaralanan öğretmen, İlçe Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı. Şahsın yakalanması için operasyon başlatıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)