E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBatman Cezaevi'nde gerginlik: Durum kontrol altına alındı---

Batman Cezaevi'nde gerginlik: Durum kontrol altına alındı

Batman Cezaevi'nde gerginlik: Durum kontrol altına alındı
05 Nisan 2020 - 08:48 borsagundem.com

Batman M tipi cezaevinde bir grup tutuklu ve hükümlü, yataklarını tutuşturup yangın çıkardı. Güvenlik güçleri olaya müdahale etti. Batman Başsavcılığı, olayda can kaybının olmadığını, durumun kontrol altında olduğunu açıkladı

Batman M tipi Cezaevi’ndeki olay akşam saatlerinde çıktı. İnfaz düzenlemesinden yararlanamayacaklarını düşünen bir grup uyuşturucu suçundan cezaevine girmiş tutuklular ve hükümlüler, yataklarını ateşe verdi. Cezaevinden yükselen duman çevreden görülürken cezaevine giren itfaiye ekibi ve görevliler müdahale etti.

"DURUM KONTROL ALTINA ALINDI"

Batman Cumhuriyet Başsavcılığı, M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndaki olayın kontrol altına alındığını, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanmanın bulunmadığını açıkladı.

Başsavcılıktan yapılan açıklamada, Batman M Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumunda akşam saatlerinde bazı adli suçluların karıştığı münferit bir olayın meydana geldiği belirtildi.

"Olay kontrol altına alınmış olup, olayda herhangi bir can kaybı ve yaralanma bulunmamaktadır" ifadesine yer verilen açıklamada, ceza infaz kurumunun normal işleyişine döndüğü belirtildi.

Öte yandan durumu öğrenen bazı tutuklu ve hükümlü yakınlarının olayla ilgili bilgi almak için M Tipi Ceza İnfaz Kurumu önüne geldiği görüldü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Kamil05 Nisan 2020 15:12

    Yeni infaz yasasından faydalanamayanlar çıkarmıştır yangını

  • Ali05 Nisan 2020 12:56

    AKILLI OLUN BOŞUNA KENDİNİZİ YAKARSINIZ...

  • Alp05 Nisan 2020 12:30

    Girerken.bana.sordunuz..cekeceksiniz.suc.cezasiz.kalmaz

  • TARKUT TARKAN05 Nisan 2020 12:04

    bence böyle hukuk sistemi olmaz.adam öldüren, terör suçundan yatanları , teröristleri, teröre destek veren ve onlarla işbirligi ortaklık yapanları, devletin mallını çalanları  idam edilsin bakın hapishanede bir tane dahi adam kalıyormu.adamlar ülkeyi bölmek istiyenler ve teröristlere açık açık destek verilenlerin suç işlediği halde ceza almadığı ülkede hapisneler hiç bir zaman boş kalmaz.adelet sistemini baştan aşağı değiştirilmesi ve adeletin daha adil ve hızlı tecelli etmesi ile bunların önüne ancak geceriz.abd bu suçları işleyenlere bir bakın bakalım bu dediğimiz sistem yokmu.abd ye özeniyor iseniz adalet sisteminede özeneceksiniz.

  • MAĞDUR05 Nisan 2020 10:48

    Hepsini ipecekin yeterrr.

  • ee05 Nisan 2020 09:58

    Allah bilir ne oldu ? neler yaşandı ? ne diye böyle mahkumlar bir olaya kalkıştı ? 2020 yılında modern mapushanelerin temelleri atılmışken 

  • Battal boy05 Nisan 2020 13:56

    İçerde ki fetöcüler olabilir malum en küçük fırsatı hemen kullanmayı bilirler

  • Biri05 Nisan 2020 12:49

    Cesasını çekmeyen hükümlü dışarda daha azlı hale gelirBaşa bela olur

  • ==== """"=====05 Nisan 2020 12:05

    ne olacak serbest bırakılmaya hak etmeyenleri isyanı bu.o zaman hapis neden var