E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBatının skandalları bitti! Şimdi de İran başladı---

Batının skandalları bitti! Şimdi de İran başladı

Batının skandalları bitti! Şimdi de İran başladı
22 Ekim 2019 - 11:41 borsagundem.com

İran'ın İspanyolca yayın yapan devlet televizyonu HİSPAN, örgütün Tel Abyad şehrinde tuzakladığı mayının patlamasından kaçan sivillerin fotoğrafını manipüle etmeye çalıştı.

Türkiye'nin güney sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzur getirmek amacıyla başlatılan Barış Pınarı Harekatı aleyhine manipülasyon çabalarında, İran'ın İspanyolca yayın yapan devlet televizyonu HİSPAN, örgütün Tel Abyad şehrinde tuzakladığı mayının patlamasından kaçan sivillerin fotoğrafını çarpıtmaya çalıştı. AA fotomuhabiri, patlamanın gerçekleştiği noktadan fotoğrafların aslını paylaştı.

İFTİRA ATTILAR

HİSPAN televizyon kanalı sosyal medya hesabından yaptığı İspanyolca paylaşımda, "Türk Ordusu'nun Suriye'nin kuzeyine düzenlediği saldırı sivillerin hayatını tehlikeye attı" ifadesini kullandı.

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Ancak, bölgede bulunan AA fotomuhabiri, Tel Abyad kentinde YPG/PKK'nın tuzakladığı mayının patlaması sonucu yaralanan sivillere Suriye Milli Ordusu'nun (SMO) yardım ettiği görüntülere objektifini çevirdi. Harekat aleyhine karalama yapmak için kullanılan karelerin, örgütün tuzakladığı mayının patlaması sonucu kaydedildiği ortaya çıktı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (17)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atakan22 Ekim 2019 21:30

    Bırakın bu arap sevdasını mazlumu 82 milyon bir olalım kendi garibanlarımızı ayağa kaldıralım sınırlarımızı güvene alalım bütün envayi gereksiz yabancıların hepsini gönderelim bizden kralı olmaz şu anki durum bunu gayet net bir şekilde göstermektedir

  • Uyumsuz22 Ekim 2019 20:00

    Siz yemen de iktidarı ele geçirmek adına destekleyip, kullandığınız husilerin savaş adı altında katlettikleri kadın bebek çocuk onbinlerce sivilin hesabını bi verin önce adiler. Abd den israilden suudilerden hiç farkınız yok

  • Aksi22 Ekim 2019 19:39

    İran Rusyasız manşet atamaz. Hay aksi ne olmuş?

  • Tarihçi22 Ekim 2019 18:28

    Acemler ler Yani İranlılar tarih boyunca hep hainlikleriyle ihanetleriyle Anılmaktadırlar Müslümanca coğrafyasına en büyük zararı veren bu Acemlerdır ve maalesef bu Acemler olduğu sürece Müslüman coğrafyası kan ağlamaya devam edecektir

  • komik22 Ekim 2019 17:52

    Rus dışişleri bakan yardımcısı ne demiş suriyenin kuzeydoğusundaki petrol açısından zengin bölümlerini kim kontrol edecek demiş, iş buraya gelmişse baba oğlunu tanımaz her kes gücü nispetinde buradan faydalanacak..

  • vatandaş22 Ekim 2019 16:52

    BESLE İRANI OYSUN GÖZÜNÜ REZİL HERİF BUNLAR NANKÖRLER

  • Efe22 Ekim 2019 13:53

    Bu iran adam olmaz bunda yaptırım olmazsa kimé başedemez cok yobaz ve dangalak bir ülke

  • Mehmet22 Ekim 2019 13:37

    iran da da pkk/ypg liler var. bizdeki hdp lilerin yaptığı gibi sahip çıkıyorlar

  • pazarci22 Ekim 2019 13:36

    dini karistirmayin ,bu islerin dinle ne ilgisi var ,zaten dini kullanarak masum insanlarida icine cekmeye caisilmakta......

  • Nihat22 Ekim 2019 12:57

    Türkiye de İngiliz İslamcıları olduğu gibi İran da da var!  Hem sünni hem de şii tarafında bunlar mevcut. 

  • Uyumsuz22 Ekim 2019 21:08

    En müslüman da sensin herhal siz İslamiyeti çıkarları uğruna kullanan o gruplardan birisiniz işte sadece o kadarsınız. Ha biz İslamiyeti kendi çıkarları uğruna kullanan nicelerini gördük.

  • TÜRK KANI22 Ekim 2019 12:19

    millet YAVUZ SULTAN SELİM E kızar ama YAVUZ SULTAN SELİM boşuna bu iran ın üzerine gitmemiş.. tek hatası osmanlı da millet inancı olmadığı için oradaki şii türkleri, şii iranlılara katmasıydı. şii türkleri ayırıp, asıl iranlıları (pers soylular) yerle bir etmeliydi.. Şİİ TÜRKLER , TÜRK KANI TAŞIDIKLARI İÇİN HİÇ BİR  TARİH TÜRK SOYUNA İHANET ETMEZ.

  • solmaz kaleli22 Ekim 2019 12:01

    islam dünyasında kanayan kanın tek sorumlusu iran dır.iran ın bulunduğu yerler ırak, lübnan, yemen,libya suriye pakistan, afganistan, hepsi kan ağlıyor.sanki müslümanlığı sadece bunlar biliyorlar.bunlara abd bir şey yapsa hiç acımam.

  • fatih istanbul22 Ekim 2019 15:28

    sudi arabistan  mısır birleşik  arap emirlikleri  irandan  daha  kötü 

  • Bika22 Ekim 2019 13:48

    İran mı Suudi Arabistan mı !

  • Vatan sever 22 Ekim 2019 11:55

    Size ne oluyor petrolünüzü biz alıyoruz. Biz olmasak Amerika ...

  • Sdk22 Ekim 2019 11:53

    Amerika yı destekleyelim bu fitneci İran konusunda... İşi gücü mezhebi dışındaki Müslümanların kuyusunu kazmak...