E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaŞirket HaberleriBatıçim'de birleşme kararı---

Batıçim'de birleşme kararı

Batıçim'de birleşme kararı
19 Kasım 2018 - 07:03 borsagundem.com

Batıçim bağlı ortaklığı Batıbeton Beton Sanayi ile Batıbeton Sanayi'nin birleşmesine karar verildi

Batıçim'den KAP'a gönderilen açıklamada bağlı ortaklıklar Batıbeton Beton Sanayi ile Batıbeton Sanayi'nin birleşmesine karar verildiği bildirildi. 

Şirket'ten konu ile ilgili KAP'a yapılan açıklamada şu bilgiler verildi:

"Bağlı ortaklığımız Batıbeton Beton Sanayi A.Ş. T.T.K 'nun 155 ve 156'ıncı maddeleri ile Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18, 19 ve 20'ınci ve ilgili maddeleri kapsamında tüm aktif ve pasifleriyle aynen devir etmek suretiyle tasfiyesiz infisah suretiyle Bağlı ortaklığımız Batıbeton Sanayi A.Ş. ile 30.09.2018 tarihli mali tabloları üzerinden birleşmesi hususunda bugün karar almıştır.

Bağlı ortaklığımız Batıbeton Sanayi A.Ş. T.T.K 'nun 155 ve 156'ıncı maddeleri ile Kurumlar Vergisi Kanunu'nun 18, 19 ve 20'ınci ve ilgili maddeleri kapsamında tüm aktif ve pasifleriyle aynen devir
almak suretiyle Bağlı ortaklığımız Batıbeton Beton Sanayi A.Ş. ile 30.09.2018 tarihli mali tabloları üzerinden birleşmesi hususunda bugün karar almıştır. "

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)