E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşsavcılık Ahmet Ünlü'nün bilgisine başvurdu---

Başsavcılık Ahmet Ünlü'nün bilgisine başvurdu

Başsavcılık Ahmet Ünlü'nün bilgisine başvurdu
25 Eylül 2020 - 12:09 borsagundem.com

Bazı derneklerin silahlandığı iddiasıyla ilgili soruşturma kapsamında Ahmet Mahmut Ünlü'nün bilgisine başvuruldu.

Bazı derneklerin silahlandığı iddiasına ilişkin soruşturma kapsamında kamuoyunda "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü'nün bilgisine başvuruldu.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın, Ünlü'nün, katıldığı bir televizyon programında "Selefi derneklerin silahlandığı" iddiası üzerine başlattığı soruşturma devam ediyor.

Bu kapsamda, Ünlü'nün bilgisine başvurulduğu öğrenildi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, katıldığı televizyon programında, Ünlü'nün açıklamalarına ve bilgisine başvurulmasına ilişkin şunları söylemişti:

"Yaklaşık 28 dernek ve vakfa operasyon yaptık. 350 kişiyi gözaltına alıp, tutuklamışız. Türkiye'de bu mücadele devam ediyor ama atladığımız olabilir. Bizim bilgiye her zaman ihtiyacımız var. Göremediğimiz var. Perşembe ve cuma günlerinden birinde bildiklerini anlatacak. 'Devlet bir kişinin ifadesini...' Evet bir kişinin ifadesi de bizim için önemli. Belki başka bir şey görüyor. Belki bir değerlendirme ortaya koydu. Ben bilmek zorundayım."

Cübbeli Ahmet 'silahlanma' açıklaması için ifadeye çağrıldı

Cübbeli: Silahlanan 150 derneğin ismini vermeye hazırım

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)