E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBasketbolda ligler tescil edildi---

Basketbolda ligler tescil edildi

Basketbolda ligler tescil edildi
11 Mayıs 2020 - 15:56 borsagundem.com

Türkiye Basketbol Federasyonu, korona virüs nedeniyle durdurulan müsabakalar için kararını açıkladı.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun sezona devam etme kararı almasının ardından gözler Türkiye Basketbol Federasyonu'nun basketbol liglerine yönelik alacağı karara çevrilmişti. Bugün karar adına gerçekleştirilen toplantı sonrası liglerin şampiyon belirlenmeden tescil edildiği açıklandı.

Saat 14'te gerçekleştirilen toplantı neticesinde basketbol liglerinde yarıda kalan sezonun oynanmamış sayılacak şekilde bir iptal kararına gidildi. 2019-20 sezonu yok sayılırken herhangi bir takım şampiyon olarak tanımlanmadı.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, "Bugün yönetim kurulu olarak tüm liglerimizi sonlandırmış bulunuyoruz. Şampiyon ilan edilmemiştir. Temsil, mevcut sıralamaya göre ilan edilecektir" dedi.

Birçok takımda yabancılar ayrılmıştı

İptal kararı alınmadan önce birçok takım yabancı oyuncuları ile yollarını ayırmaya başlamıştı. Kararın öncesinde birçok takım muhtemel bu kararı beklerken lider Anadolu Efes'in başantrenörü Ergin Ataman ise iptal kararının doğru olmayacağını dile getirmişti.

Daha önce Avrupa'da alınan benzeri kararlar doğrultusunda Fransa, İtalya, VTB ve Hırvatistan gibi ligler de iptal edilmişti. 

TVF ligleri tescil etti

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)