E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaPiyasaBaşkentgaz halka arza hazırlanıyor---

Başkentgaz halka arza hazırlanıyor

Başkentgaz halka arza hazırlanıyor
26 Ekim 2017 - 12:44 borsagundem.com

Başkentgaz, halka arz için başvuruda bulundu. Yasal izinler ve uygun piyasa koşullarına paralel olarak halka arz gerçekleştirilecek.

Başkent Doğalgaz Dağıtım GYO Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Kazanç, şirketin halka arzı için başvuruda bulunduklarını açıkladı.

Kazanç, "Yasal izinlere ve uygun piyasa koşullarına paralel halka arzı gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Şirketimizin yüzde 25'ini halka arz etmek istiyoruz. Eş zamanlı olarak ağırlıkla uluslararası yatırımcılar ve yurt içi kurumsal yatırımcılarla ön görüşme ve şirket tanıtım faaliyetlerine başladık" dedi.

Başkent Doğalgaz'ın her yıl yaklaşık 70 bin yeni müşteriye ulaştığını ifade eden Kazanç, yılda yaklaşık 3,6 milyar metreküp doğalgaz dağıtım hacmine sahip olduklarını belirterek, "Ortalama yaşı 14 olan 11 bin 594 kilometre şebeke uzunluğuna sahibiz" diye konuştu.

Gelecek 5 yıllık program çerçevesinde Ankara'nın doğalgaz olmayan bütün ilçelerine gaz götürmeyi planladıklarını anlatan Kazanç, Türkiye'nin gaz dağıtımının yüzde 7'sinin Başkent Doğalgaz tarafından gerçekleştirildiğini kaydetti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • karpuzcu sabahattin26 Ekim 2017 15:25

    geal vatandaş geal,,,,batan geminin malları bunlaaaar.:)))))))

  • MERT26 Ekim 2017 12:51

    SPK MRGYO DA MİLLETİN CANINI YAKIYORLAR BORSA GÜNDEM BUNU YAZ HER GÜN DÜŞÜRÜP YÜKSELTİYORLAR NEDEN BUNU YAZMIYON MANİPÜLASYONU 1.00 TLDEN 1.35 CIKTI BİR GÜNDE