E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBaşkan benden habersiz transfer yaptı ---

Başkan benden habersiz transfer yaptı

Başkan benden habersiz transfer yaptı
27 Şubat 2020 - 13:25 borsagundem.com

Geçtiğimiz ay Fenerbahçe'deki görevinden ayrılan Fransız sportif direktör Damien Comolli, açıklamalarda bulundu. Comolli, Fenerbahçe'de yaşanan krizden bahsederken, başkan Ali Koç ile ilgili de flaş sözler söyledi

Fenerbahçe'nin eski sportif direktörü Damien Comolli, Fenerbahçe'deki görev süresince yaşadıklarını ve istifasının perde arkasını anlattı. The Athletic'ten David Ornstein'e konuşan Comolli, sarı lacivertlilerde geçirdiği süre boyunca yaşadıkları hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

İşte Comolli'nin açıklamalarından öne çıkanlar:

Fenerbahçe'de geçirdiğim 18-19 aylık süreci birkaç cümlede özetlemek çok zor. Kulüpte çok negatif bir hava vardı. Bu beni büyük hayalkırıklığına uğrattı. Kariyerimde ilk kez böyle bir şey yaşadım. 

Finansal olumsuzluklara rağmen iyi bir yaz transfer dönemi geçirdik. Bence Fenerbahçe ligdeki en iyi kadroya sahipti. Ligdeki en iyi oyuncular Fenerbahçe'deydi. Ancak bazı şeyler ters gidiyordu. Beni istifa kararına iten de bu oldu.

"BAŞKAN BENDEN HABERSİZ TRANSFER YAPTI"

Başkan, benim ve hocanın bilgisi olmadan transferler yaptı. Kulübe ayırdığı zaman ve harcadığı paradan dolayı bu kararına saygı duydum. Sonuçta kendisi kulübün başkanı ve ne yapmak istiyorsa onu yapabilir. Ancak bu durum beni rahatsız etti.

"TWEET ATINCA GİTMEME İZİN VERDİLER"

Önümde iki seçenek vardı. Ya kalıp neler olacağına bakacaktım ya da istifa edecektim. Daha önce de istifa etmek istedim ancak yönetim bunu kabul etmedi. Ancak artık dayanamıyordum. Tünelin ucundaki ışığı göremiyordum. Daha önce hayatımda yapmadığım bir şey yaptım ve tweet attım. Bu açıklamadan sonra gitmemi kabul ettiler.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • M.PARLAR27 Şubat 2020 19:56

    Sorun her maç sonu başarısızlığa kılıf aranacagına nerede hata yapıldığına bakılmamasıdır.Ben bu takımın başarılı olacağına inancımı hiç kaybetmedim.Oyuncular gerçek mevkilerinde oynasınlar yeterki.

  • Arif gs li27 Şubat 2020 14:30

    Fb yi facia ya sürükleyen maddeler 1 aykutu beğenmeyerek daha iyiye sıçrama düşüncesi( cocu ile) 2 Türkleri anlamayan comoli 3 mantar futbolcu transferleri 4 ersun yanal gibi bir facia 5 ali koç un olgunlaşmamış olması Not: bi türk olarak avrupa da olma savaşı verecel bir rakip istemiştim

  • Serkan 27 Şubat 2020 14:24

    Çocuğu seni geldin adam gibi transfer yok üstüme yattın takımın kaymağını yedin comolli seni

  • Hamdi27 Şubat 2020 13:28

    Allah belani versin