E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaEmtia ve Döviz PiyasalarıBaşbuğ oyunu kime verdi?---

Başbuğ oyunu kime verdi?

Başbuğ oyunu kime verdi?
31 Mayıs 2015 - 11:05 borsagundem.com

Eski Genelkurmay Başkanı Baybuğ, Fenerbahçe Olağan Genel Kurulu'nda oy kullandı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 26. Genelkurmay Başkanı olan Orgeneral İlker Başbuğ, Fenerbahçe Seçim Olağan Genel Kurulu'nda oy kullandı.Oy kullanmasının ardından sarı-lacivertli kulübün televizyon kanalıan konuşan İlker Başbuğ, önemli açıklamalar yaptı.
Sarı-lacivertli takımın haksızlıklara uğradığını belirten İlker Başbuğ, "Yapılanlara isyan ediyorum. Bu haksızlıklar artık yeter. Kimse Fenerbahçe'ye leke sürmeye çalışmasın. Buradan haykırıyoruz söylüyoruz, Fenerbahçe'ye kimse leke süremez. Bu oy bu duyguların açıkça ifade edilmesidir. Rize maçının dönüşünde Fenerbahçe'ye bir saldırı yapıldı, Fenerbahçe o günden sonra düşüşe geçti. O zamana kadar her şey iyi gidiyordu. Bu söylediklerim ağlama olarak algılanmasın ama böyle oldu" dedi.

"Bu olay unutulmamalı"

Fenerbahçe'ye Çaykur Rizespor maçının ardından yapılan saldırıyla ilgili açıklamalarına devam eden İlker Başbuğ, "Fenerbahçe'nin kurşunlanması organize bir olaydır. Peki ne oldu? Nerede failler? Bu olay unutulmamalı. Silahlı saldırı olayı aydınlatılmazsa, asıl bu konu Türk futbolunun üzerinde kara bir leke olarak kalacaktır" diye konuştu.

"Yıldırım'a verilen her oy..."

Oy kullanmaya gelmesiyle ilgili olarak ise Başbuğ, "İlk defa geldim ve ilk defa oy veriyorum. Aziz Yıldırım'a verilen her oy, Fenerbahçe'ye yapılan haksızlıklara karşı duruş ve isyan etmedir" diyerek sözlerini noktaladı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)