E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbuğ duvarına Zaman Gazetesi astı---

Başbuğ duvarına Zaman Gazetesi astı

Başbuğ duvarına Zaman Gazetesi astı
21 Şubat 2014 - 14:29 borsagundem.com

Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ'un cezaevi odasındaki duvarda Zaman Gazetesi'nin bir haberi yer alıyor

Silivri Cezaevi’nde inceleme yapan Meclis heyeti ilginç gözlemlerle döndü. Eski Genelkurmay Başkanı Emekli Orgeneral İlker Başbuğ ile diğer emekli orgenerallerin kaldığı koğuşun duvarında asılı olan Zaman Gazetesi'nin sayfası ve Gırgır’ın kapağı milletvekillerinin dikkatini çekti.

AK Parti Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu başkanlığında geçen hafta inceleme yapan Alt Komisyon’da yer alan CHP Milletvekili Veli Ağbaba, cezaevi gözlemlerini şöyle anlattı:

“ Doğu Perinçek ve akadaşlarının kaldığı koğuşta duvarda Türk Bayrağı ve andımız asılı, bolca kitap bulunuyor, eski bir TV var. Su bidonlarına sopa eklenerek halter yapılmış. ”

“İlker Başbuğ, Tuncer Kılınç ve Hurşit Tolon’un yaşadığı koğuşta Atatürk portresi, andımız, İstiklal Marşı bulunuyor. Gırgır ve Zaman gazetesinin fotoğrafını asmışlar. (Gırgır) Orduevine giren mollalar ve arkalarında bunu denetleyen askerler çizilmiş. Zaman’da ise ‘Darbe savcılarına tenzili rütbe’ yazıyor. Darbe davalarını yürüten savcıların sürgün haberi bu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • as21 Şubat 2014 23:41

    bu başbuğ tırışka başbuğ;tek başbuğ bilirim-tanırım A.TÜRKEŞ,darbeciler vatana ihanetten yargıladılar,5.5 sene tutuklu kaldı,haa evvelinde 1944 de türkçülükten suçlandı,(unutanlara,türkiye cumhuriyetinde türküm demek en ağır,en aşağılık suçtu bir zamanlar)trnakları söküldü,tabutluğa atıldı.

  • yanlız kurt21 Şubat 2014 18:00

    yaptıgın binse birgün gelir ödersin.açın biraz 1975 ve 80 li yıllarında neler yaşanmıs onları araştırın adamlar bu topraklarda namaz kılanları camiye gidenleri baş örtülüleri hatta kuran kursuna gönderilen çocukları bile fişlemişler. şuanda içerde olmasalardı mısırda yaşanan darbedeki gibi türkiyedeki darbedede büyük rol oynayacaklardı .

  • xyz21 Şubat 2014 16:27

    80 İHTİLALİNİDE UZYLILAR YAPMIŞTI ZATEN...(ANLAYANA)

  • m. kara21 Şubat 2014 16:16

    yıllarca kahramanca mücadele vereceksin , sonra hiç aklına bile getiremediğin bir yerden; terör örgütü lideri olarak içeri gireceksin. bu devletin cumhurbaşkanı - başbakanı ile MGK

  • Borsacı21 Şubat 2014 15:23

    Adamın kralısın paşam ...

  • Gariban vatandaş 21 Şubat 2014 14:34

    insanın gülesi geliyor gerçekten .Bir tabir vardır .deyim yerındeyse ,at izi ,it izine karıştı . diye .