E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakanlık'ta çözüm süreci toplantısı---

Başbakanlık'ta çözüm süreci toplantısı

Başbakanlık'ta çözüm süreci toplantısı
03 Eylül 2014 - 16:33 borsagundem.com

Başbakan Ahmet Davutoğlu, başkanlığında çözüm süreci ve atılacak adımları görüşmek üzere şu dakikalarda önemli bir toplantı başladı

Başbakan Davutoğlu, Merkez Bina'da MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile yaklaşık bir saat başbaşa görüştü.
 
Bu görüşmenin ardından Başbakan Davutoğlu başkanlığında bir  çözüm süreci zirvesi başladı. Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç, Yalçın Akdoğan ve Ali Babacan ile İçişleri Bakanı Efkan Ala, Adalet Bakanı Bozdağ, Ak Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve Başbakanlık Müsteşarı Fahri Kasırga'nın da katıldığı toplantıda çözüm sürecinin koordinasyonuna ilişkin değerlendirme yapılıyor.     

AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay da sabah saatlerinde yaptığı açıklamada 1 Ekim'e kadar çözüm sürecinin şekilleceğini belirterek "Yeni yol haritasının şekillenmesi lazım" dedi.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Salim03 Eylül 2014 22:09

    Hacım başbakan olacak adam ya fidandıyada efkan idi

  • Sosyolog03 Eylül 2014 21:08

    Dünya nereye gittiğini görmeyen körler ve bu zamanın getirdiklerinin farkında olmayan veya üretimszlik kabızlığı içinde olan bazı siyasi parti ve taraftarları sadece apo pkk karşıtlık dogması kullanarak puan toplama ve pozistiyon geliştirmeye çalışıyorlar. köhneleşmş anlyışlara ve Kötürüm düşüncelere bu halktan puan yok artık!

  • Anadolu hazar mezopotamya03 Eylül 2014 21:02

    Turkiiye öncülüğünde Türkler Kürtler Tükmenler azeriler birlk olursa ve demografik ekonomik doğal kaynaklar varlıklarıyla bir butunluk oluşturan coğrafyaları butunleştirseler Turkyenn ne avrupa brliğine nede başka birliklere ihtiyacı olur. Ekonomik sosyal sosyal olarak dunyada en ustlere yukselir kısa zamanda. Herkesin faydasına olanda budur! had turkiye ileri!

  • fafa03 Eylül 2014 17:36

    Ne yaparsanız yapın Apoy'u doyuramazsınız ; çünkü bir hedefi var. Bölmek.Aslında siz de bunun farkındasınızda oyalanıyorsunuz.