E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan'ın oğlu Mısır protestosunda---

Başbakan'ın oğlu Mısır protestosunda

Başbakan'ın oğlu Mısır protestosunda
16 Ağustos 2013 - 15:07 borsagundem.com

Cuma namazı sonrası Fatih Camii'nde toplanan bir grup Mısır'da yaşananları protesto ediyor

Cuma namazı sonrası Fatih Camii'nde toplanan bir grup Mısır'da yaşananları protesto etti. Protestodan önce camideki gıyabi cenaze namazına Başbakan Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de katıldı.
Fatih Camii'nde Cuma namazı sonrası toplanan bir grup, Mısır'da öldürülenler için gıyabi cenaze namazı kıldı. "Ne darbe, ne demokrasi biz ümmetten ve hilafetten yanayız", ''Kahrolsun Sisi, Kahrolsun demokrasi geliyor hilafetin sesi" yazılı pankartların arkasında toplanan kalabalık tekbir getirdi, dua etti.
"Zulmedenler, yakında nasıl bir yıkılışla yıkılacaklarını görecekler" yazılı pankartın da taşındığı protestocu grup için bazılarının da "Demokrasi demokrasi dediniz ümmetin kanını emdiniz", "Demokrasinin döktüğü kanların hesabı sorulacak", ''Demokrasi eşittir küfür sistemi" yazılı dövizler taşıdığı görüldü.
BİLAL ERDOĞAN GIYABİ CENAZE NAMAZI KILDI, AVLUDAN AYRILDI
Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir'le birlikte Cuma namazını Fatih Camii'nde kılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan çıkışta protestoya denk geldi. Erdoğan, Mısır'da ölenler için kılınan gıyabi cenaze arka saflarda yer tutatarak katıldı.
Namazın ardından grup protestoya devam ederken Bilal Erdoğan cami avlusundan ayrıldı. Gıyabi cenaze namazının ardından bir basın açıklaması yapıldı. Kolkola giren ve tekbirler eşliğinde Saraçhane Parkı'na yürüyen kalabalık burada da bir süre protesto gösterisi yapıp, dağıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (14)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • yavuz21 Ağustos 2013 11:48

    yerleri hazırdır ortalık yatışınca hop yine tependeler

  • GÖKHAN17 Ağustos 2013 12:32

    İNSAN DÜŞMANI FAŞİST, DARBECİ CANİLER. ZATEN CANİ OLMASANIZ ÜLKEDE DARBE İÇİN UĞRAŞMAZSINIZ. SENİN BAŞINA YARIN NE GELECEK BİLİYORMUSUN. 3.DÜNYA SAVAŞI ÇIKSA HERKES TEPENDEN BOMBALARI YAĞDIRSA ÇOCUKLARINI ALIP NEREYE KACACAKSIN? İLAHİ ADALET İŞLEYECEK SANADA KİMSE ACIMAYACAK VE BİZENE BİZİM SORUNUMUZMU DİYECEKLER AMA MAALESEF ERDOĞAN GİBİ VİCDANLILAR SANA SAHİP ÇIKAR İNŞALLAH.

  • Yandaşlara Biatçılara İthaf olunur16 Ağustos 2013 18:30

    Üzülüyorsun, takma, diyorlar. Kızıyorsun, değmez, diyorlar. Boşveriyorsun; gamsız,diyorlar. Susuyorsun, iki çift laf et, diyorlar. Konuşuyorsun, muhatap olma, diyorlar. Çekip gidiyorsun, mücadele et, diyorlar. Alttan alıyorsun, tepene çıkardın, diyorlar. Bağırıyorsun, sakin ol, diyorlar. Aklı başında davranıyorsun, bu kadar uslu olunmaz, diyorlar. Dikine gidiyorsun, yaşına başına yakışmaz, diyorlar. Ölünce ne diyecekler? Muhtemelen; Ölüm sana yakışmadı. Ee normal tabii, dirimizi beğenmediler ki, ölümüzü beğensinler..

  • hakan277216 Ağustos 2013 17:54

    Önce Kendi Kapınızı Süpürün DİYEN YORUMCUMUZ.İnsani duyguları yok olmuş insanlıkla alakası kalmamış senin gibi becilleri ÖNCE SÜPÜRECEĞİZ.Bu Vatanı Biz Kurduk onun sahibi de Türk Halkısdır Bziler sahip çıkacağız sizin gibi Fravunun uşaklarına bırakmıyacağız

  • Mert kaan16 Ağustos 2013 17:48

    Benim halkım aç önce bunu düşünün.

  • Din Tüccarları16 Ağustos 2013 17:43

    Bunlar Din Tüccarları, Müslümanlık şovu yapıyorlar. Mısır'da ki Müslümanlara timsah gözyaşı döküyorlar. Ülkenizde Gezi'de 5 pırıl pırıl Müslüman öldüğünde, 10 larca insanımızın gözleri kör olduğunda, yüzlerce insanımız ağır yaralandığında neredeydiniz? Ölenler bizim insanımızdı, yurdumuzun insanı. Sizler böyle Müslümanlarsınız işte. Halkımız artık sizi çok iyi tanıyor Din Tüccarları.

  • ömer16 Ağustos 2013 17:31

    adınıda yaz aslanım

  • Önce Kendi Kapınızı Süpürü...16 Ağustos 2013 17:04

    Mısır'ı bu kadar seviyorsanız hepiniz gidin orada yaşayın. Mısır Ve Suriye Türk Halkının sorunu değildir. Ülkemizin bir sürü sorunu varken sınırda 400 bin Suriye'liyi her gün bu Milletin parasıyla sizin yüzünüzden besliyoruz. Kendi Halkımız açken, Suriye'lileri besliyoruz. Suriye ve Mısır için harcadığınız her kuruş Haram Zıkkım olsun. Haklarımızı Helal etmiyoruz.

  • darı16 Ağustos 2013 16:55

    mısır gitti bir gazzede hamas kaldı sıranın kendilerine geldiğini görüyorlar

  • hakan277216 Ağustos 2013 16:50

    Gezide ölenleri kim öldürdü.Yine oradaki gezi protestosuna katılan İllegal örgütler değil mi?Kimi kandırıyorsunuz.Katılmamak için kaçan ve sokağa giren gencimizin katilleri sizler değil misiniz

  • hakan277216 Ağustos 2013 16:48

    Mısır suriye ve gazze ve dünyanın heryerinde müslüman olan herkesle İLGİLENECEĞİZ zorunuza gitsede gitmesede böyledir.Ve Müslümnlar kenetlenecek,buna kimse mani olamıyacak.Allahın vaadi yakın.

  • hakan277216 Ağustos 2013 16:47

    Katılmasalardı kınardım.İçinde Birazıcık iman olan ve müslüman olan hatta daha ilerisine gideyim İÇİNDE İNSANİ DUYGULARI OLANLAR bu protestoya katılırdı.Evet Katılamazsakta ordayız

  • Gezi'de Ölenler16 Ağustos 2013 16:23

    Gezi Direnişinde öldürülen Vatandaşların Cenazesine katılmışmışlar mı? Mısır'ın, Suriye'nin iç işleriyle kafalarını bozmuşlar. Sen kendi ülkende Müslümanları Gezi'de öldür, öldürenlere tek bir ceza verdirtme, sonra git Mısır'daki, Suriye'de ki insanlarla uğraş. Boşverin bu şovları. Önce aynaya kendinize bakın.

  • martı16 Ağustos 2013 16:17

    habere bak habere