E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan'dan savcıya 'iş takibi' suçlaması---

Başbakan'dan savcıya 'iş takibi' suçlaması

Başbakan'dan savcıya 'iş takibi' suçlaması
29 Aralık 2013 - 22:05 borsagundem.com

Erdoğan, yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan Fatih Belediye Başkanı için çok çarpıcı açıklamalar yaptı

Başbakan Erdoğan, İzmir Adnan Menderes Havalimanında kendisini  uğurlamaya gelen partililere seslenirken Erdoğan, yolsuzluk operasyonunda gözaltına alınan Fatih Belediye Başkanı için çok çarpıcı açıklamalar yaptı. İzmir'in güzel insanlarını bu anlamlı  buluşmada en kalbi duygularla selamladığını ifade eden Erdoğan şöyle konuştu:
"Biz yola çıkarken '3Y' dedik yolsuzlukla, yasaklarla, yoksullukla  mücadele dedik. 11 yılda halkımız bizde bunu gördüğü için yüzde 34 ile  kurulduğumuzdan 16 ay sonra bizi iktidar yaptı, 5 seçim geçirdik, 2 referandum,  hepsinden başarıyla çıktık. Biz ne dedik? Biz, birilerinin atamaları ile iktidar  olmadık. Bu CHP, darbelerin ataması ile bu ülkede iktidar olmuş bir partidir. Bu  CHP, hiçbir zaman sandıkta iktidar olamamıştır. Şimdi diyorum ki, İzmir'de 30  Mart'ta kendilerine gerekli olan dersi benim İzmirli kardeşlerim de verecektir."
İzmir'de nelerin yapıldığının ortada olduğunu kaydeden Erdoğan,  CHP'nin Büyükşehir Yasasına bile karşı çıktığını anımsatarak, CHP'nin 30 Mart  öncesi kampanyalarda hangi yüzle İzmir'e gelip, "Biz belediyeciliği daha iyi  biliriz" diyeceğini merak ettiğini ifade etti.
Başbakan Erdoğan, "Belediyeciliği biz biliyoruz ve Allah'ın izniyle 30  Mart İzmir'de dönüşüm ve değişim olacak. Buna inanıyorum ve İzmirimiz'i modern  bir kent haline getireceğiz. Onun için 30 Mart'ta bir değişim dönüşüme hazır  mıyız? Onun için en üstün gayreti ortaya koymaya hazır mıyız?" diye konuştu.
Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:
"Bu kardeşiniz, şu can bu tende olduğu sürece inşallah gece gündüz  demeden koşacağız ki bunlara sandıkta gerekli olan dersi verelim. Kardeşlerim  bakınız yolsuzluk değil mi? Şimdi diyorum ki, biz bu konuda babamızın oğlu olsa  tanımayız. Ben evladım olsa bu konuda asla tanımam şunu çok açık söylüyorum. Bu  CHP'nin genel müdürü kalkıyor diyor ki, daha hüküm verilmeden kalkıp da masum  insanlara hemen o müfteri sıfatıyla iftira atıyor çünkü bunların karakterinde bu  var, iftira at tutmasa da iz bırakır.
"SAVCI İŞ TAKİBİ YAPIYOR"
Örneğin benim Fatih Belediye Başkanıma iftira atıyorlar çünkü Fatih  Belediye Başkanıma iftira atmalarının altında yatan ne biliyor musunuz? Çok  anlamlı. Oradaki bir savcı iş takip ediyor, iş. Belediyeye geliyor, belediye  başkanımız o savcının talebini yerine getirmedi diye kalkıyor ardından bu adımı  atıyor. Aynı şekilde, onun yanında bir şey daha iliştiriyorlar. O da çok  enteresan. Gençliğe Hizmet Vakfı diye kurulmuş olan bir vakıf. Burada benim  çocuklarım da var, mütevelli heyeti zaten 15-16 kişi. Böyle bir vakfa Fatih  Belediyesi bir yer yapıyor ve kiralıyor,'bunu oraya niye verdin' diye... Şimdi  soruyorum, Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfına bunca zamandır devlet, belediyeler bu  tür yerler verdi orada aklınız neredeydi? İSTEK Vakfına verilmiş yerler var,  orada aklınız neredeydi? Koç'un içinde olduğu Türkiye Eğitim Vakfı var, orada  aklınız neredeydi? Yasalarda bunlara mani bir hal yok, bunlar verilebilir,  yasaldır. Peki belediyelerin sosyal yanı da vardır. Ne yapıyor? Bunlar çocukları,  gençleri yetiştiriyorlar. Kişilere bir çıkar var mı bunda? Mesela o. Eğer varsa  karşısında biz dikiliriz. Bütün mesele iftirayı at, tutmasa iz bırakır."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • CEBECİLER.30 Aralık 2013 00:17

    WWW durmak yok bu yola baş koyduk HIRSIZLIĞA devammmmmmmmmmmmm.

  • mrt olk29 Aralık 2013 23:39

    Birakin bu gariban edebiyatını artik ya ! Ha eminsen bir yolsuzluk yapildigindan. Şikayetini yap.adli mercilere.

  • haydi Turkiye29 Aralık 2013 23:32

    www durmak yok yola devam .com

  • Türgev'e Verilenler Nedir?29 Aralık 2013 23:25

    Ticaret yapacaksan,çocuklarını gemicikler alıcaksan,oğluna vakıf kuracaksan siyasetle uğraşmayacaktın...Gemicikleri nasıl aldın, Çamlıca'da villaları oğullarına nasıl aldın, oğlun Bilal Erdoğan bu serveti nereden edindi? Halka çık bunların hesabını ver...