E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan'dan cemaate sert sözler---

Başbakan'dan cemaate sert sözler

Başbakan'dan cemaate sert sözler
03 Mart 2014 - 19:10 borsagundem.com

​Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Osmaniye’de düzenlenen mitingde partililere seslendi

Konuşmasında Gülen cemaatine sert eleştirilerde bulunan Erdoğan, “Bunlar itikadi noktada da bir sapıklığı içindeler. Bunlar tam haşhaşi…” dedi.

İşte Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

Biz cami imamını bilirdik ama bunların imamları çıktı ortaya.

Kainat imamı var Pensilvanya’da. Kıta imamları var Afrika’da Asya’da… Türkiye imam var. Bir de kurumların imamı var. Biz de çok safmışız inanmışız bunlara.

Bir de ablalar var. Kapınıza gelebilirler… 28 Şubat’ta bu kainatın imamı başların açılmasını istedi. Üniversiteye gidin dedi. Şimdi de sıkılmadan utanmadan kapılara geliyorlar.

Yılda 1 milyar dolar rant sağlıyorlardı. Şimdi dershane yasasıyla bunu engelledik. Bütün yaptıkları bu yüzden.

Bunların yayın organları gazeteleri falan sakın ha.

Çünkü bunların yayınları yanıltıcı. Fitne var, fesat var, yalan var…

İşte bunların yayın organlarından birinde Peygamber efendimizi miraçtan indirip kamyona bindirdiler.

Bunlar itikadi noktada da bir sapıklığın içindeler. Bunlar tam haşhaşi…

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (18)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • anekdot04 Mart 2014 11:20

    Yıl 1998. ‘’ Arkadaşlar ben bu ticareti Allah için yapıyorum. Battığıma göre demek ki bu milletin nasibi bu kadarmış ‘’ diyen bir işadamı vardı. O zaman düşündüm. Allah için ticaret nasıl bir şey diye..Allah’ı ticarete ortak etmenin Kur’an da ve İslam’ da yeri var mı ? Allah nasıl hissedar oluyor? Haşa Allah’a vergi mi ödüyorlar? Kazanınca kendi kerametleri oluyor da , kaybedince sorumlu haşa nasıl Allah oluyor ? Yıl 2014. Düşünce aynı, mantaliye aynı. Değişen hiçbir şey yok bu ülkede. Kimse kendini geliştirmek adına hiçbir şey yapmıyor ,okumuyor. Biri arkasından milyonlarca koyun ‘u Allah adıyla peşinden sürükleyerek yolsuzluğa devam ediyor.

  • as04 Mart 2014 00:41

    sayın Erdoğan ;kusura bakma ama o haşhaşilere devletin,ekonominin kapılarını ardına kadar açan akp,hemde kafalarına göre takıldılar.

  • Raks03 Mart 2014 23:06

    Sonuçta bu memlekette çalıp çırpmadan bir baltaya sap olunmuyor.

  • Raks03 Mart 2014 23:03

    Dolu kutulardan birinin içindeki paranın onda biri kadarını bana verirsen oyum senindir.

  • Utanmaz adamlar!03 Mart 2014 22:14

    Şu olup bitenleri anlamayanlara Allah akıl fikir versin!onlara lafım yok! ama anladığı halde menfaati icabı anlamamazlıktan,görmemezlikten gelenin de yüce Allah cezasını versin.

  • HAŞHAŞÇI.03 Mart 2014 21:51

    Sandıkta biz üyelerde HAŞHAŞİ olcağız bakalım ozaman ne yapacaksın .

  • cemaat mi?03 Mart 2014 21:18

    biri ülkemde yaşayıp ülkemden çalıyor ama :)

  • dışarda işler karışıyor 03 Mart 2014 21:16

    biri haşşaşi der öteki harami der şimdi kavga zamanı değil kırım rusya savaş kapıda biz nelerle meşgulüz devlet adamlarının şu karışık ortamda miting yapma yerine olası krizlere hazırlık yapması lazım tabi koyunlar illa biz miting istiyoruz diyorsa o başka yakında abd kapıya dayanır ipleri eline alır

  • tekin03 Mart 2014 21:10

    İtikadi noktalarda çok tehlikeli sularda yüzüyorsun,,bence dikkat et.

  • Mehmet Türk03 Mart 2014 21:09

    Tam bir Kasımpaşalı ağzıyla konuşuyorsun.Sen önce Bilal'e söylediklerini anlat:Hırsızlıkları..Sonra başkalarına çamur at.Böyle boşbakanlık dünyada görülmüş değil.Çokk ayıp,söylediklerin.Hiç bir müslümanım diyen kişiye yakışmaz.

  • arda03 Mart 2014 21:08

    Kocaeli milletvekilin seni ilah vasıflarından sayınca sesini çıkartmadın,,,partinden kovman gerekirdi.

  • emre03 Mart 2014 21:06

    bu konuşur..dinlemeye gidene yazıklar olsun !

  • yorumcular03 Mart 2014 21:04

    Ben de bu iktidar partisine muhalif yorum yapanlara şaşırıyorum. Çakma kaset, çakma ses kaydı, çakma ayakkabı kutusu vs.vs. Velevki yolsuzluk olayı doğru olsun. Bunları tenkit edenlerin zamanında bu yolszlukların babası yapılmadı mı..? Darbeciliği savunmanın yanında 2 yolsuzluk olayı devede pire bile olmaz. Halkı isyana teşvik etmenin yanında da lafı bile olmaz. Bunun gibi örnekler çok canlar. Çok pis duruma düştünüz bunun da farkına vardınız debeleniyorsunuz debelendikce daha da batıyorsunuz. Kısacası dip yaptınız.

  • cemaat03 Mart 2014 20:27

    Ahir zaman bence çok fazla atıp tutmayın. ..kim yalan söylüyor bilmiyoruz ama biri ulkende kendi evinden konuşuyor biri hristiyan bir ulkeden tercih sizin...

  • Kadıköy03 Mart 2014 19:41

    Beni haşhaşiler ilgilendirmiyor, ama bugün internette yayınlanmış olan, başbakan ve oğlu arasındaki Fenerbahçe ile ilgili konuşmaları kapsıyan kaset çok ilgilendiriyor.

  • kim haşhaşi03 Mart 2014 19:33

    başbakanın sözlerini duyunca insan şaşırıyor evlerde milyon dolarları saklayan kim polis baskın yapınca evlerdeki paraları sıfırlamaya çalışan kim 4 bakan neden istifa etmek zorunda kaldı tüm bunların sorumlusu hükümet ve başbakan ama suçu cemaate yüklemeye çalışanda bu hükümet.insanda biraz utanma olur sıkılma olur.

  • cemal safi03 Mart 2014 19:23

    doğru yada yanlış en azından bir idealleri var, paraya tapmamışlar...zamanında övdüklerini menfaatin çakışınca yeriyorsun ama unutma seni devlet içindeki adamları ve eğitimlileriyle seni bu duruma getiren de onlardı... onlar ne ise sen de osun hatta bence sen daha betersin

  • caner03 Mart 2014 19:17

    en azından hırsız, yalancı değiller