E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündem​Başbakan'dan bayrak açıklaması---

​Başbakan'dan bayrak açıklaması

​Başbakan'dan bayrak açıklaması
09 Haziran 2014 - 19:52 borsagundem.com

Başbakan Erdoğan Türk bayrağının indirilmesi olayı ile ilgili olarak önemli açıklamalarda bulundu

Başbakan Erdoğan, Türk bayrağının gönderden indilimesi olayı ile ilgili olarak, "Çocuk olması bizi ilgilendirmez. Sessiz kalmamız mümkün değil. Bunun karşılığı muhakkak olacak" dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan,  İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani ile yaptığı görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Başbakan Erdoğan, Diyarbakır 2'nci Hava Kuvvet Komutanlığında direkteki Türk bayrağının bir gösterici tarafından indirilmesi olayına dair,  "Orada görevli olan askerdi, komutandı... Bu teftişten sonra hepsi bunun bedelini ödeyecektir" dedi.

Başbakan Erdoğan, "İçişleri Bakanım hemen teftişi başlatmıştır. Bunun çocuk olması bizi ilgilendirmez. Bir çocuk bizim kutsalımız olan bir bayrağı alma maharetini gösteriyorsa bunun bir karşılığı muhakkak ki olacaktır. Bedeli neyse bunun bedelini de onu oraya gönderenler, kendisi, onlar da ödeyecektir. Çocuktur diye bizim bayrağımıza kutsalımıza bu şekilde saldırmak suretiyle buna sessiz kalmamız mümkün değildir" şeklinde konuştu.

"Bütün bunlar çözüm sürecini ortadan kaldırmaya yönelik adımlar"
"Halkıma bir çağrıda bulunuyorum" diyen Başbakan Erdoğan,  "Bütün bu olaylar bilesiniz ki çözüm sürecini ortadan kaldırmaya yönelik atılan adımlardır. Bu, süreci provoke etmeye yönelik adımlardır. Çözüm sürecine yönelik bu provokasyonlara karşı milletçe dik durmamız lazım" ifadelerini kullandı. 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (15)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • büyük usta11 Haziran 2014 02:23

    seni seviyoruz

  • yasarali10 Haziran 2014 11:00

    ülkeyi bölme sevdalısı ateşle oynuyor ayelet sistemi başkanlık diktatörlük sistemi geliyor ayrışma başladı kendini 500 kişi koruyor bizi kim koruyacak Yugoslavya olduk artık

  • M.GUR10 Haziran 2014 08:56

    yaptığım yorumda kişilik hakkına saldırı yok sadece eleştiri var fakat site yönetimi nedense kendilerinin beyenmedikleri yorumlara sansür uygulamaktalar.

  • provokatörlere dikkat10 Haziran 2014 05:02

    yine iş başına geçmiş provokatör ler gezine türk bayrağı yakılırken neden hiç sesiniz çıkmıyordu yemezler artık bu numaraları karıştıramayacaksınız türkiyemizi

  • kazım09 Haziran 2014 23:36

    yine kimleri harcıyacan,asker görevini yapsa suç yapmasa suç.öcalanı öven valiye ne yaptın?

  • akp09 Haziran 2014 23:35

    bırakın artık bu işleri kılıçdaroğlu gelse ülkede neler olcağını 17 aralıkta gördük borsanın dövizin halini ALLAH bu adamı başımızdan eksik etmesin kedi fare yese sokağa dökülüyo artık insanlar uyanın biraz rahatsız oluyorlar tüekiyenin yükselmesinden bak endekse bak dolara bak faizlere çok ararsınız böyle bir lideri ne kötüde neyi düzeltecekler halk yemiyo artık ALLAH ömrüne ömür katsın başbakanımızın...

  • Muhammed09 Haziran 2014 23:12

    Karşılığı ne olabilir geçti gitti kuzey Irak'ta da çuval geçirdiler onun içinde yetkililer aynını söylemişti olmaz BİŞEY olamaz

  • Byk09 Haziran 2014 22:29

    11 ağustos 1996 yılında Kıbrıs'ta Türk Bayrağını İndirmeye çalışan Rum'un sonu nasıl olmuştu. Aynısı yapılmalıydı.

  • yılmaz09 Haziran 2014 22:29

    "Orada görevli olan askerdi, komutandı... Bu teftişten sonra hepsi bunun bedelini ödeyecektir" dedi.

  • Mudo09 Haziran 2014 22:18

    Yıllar önce benzer görüntü Kıbrıs da yaşanmıştı. Bir Rum bayrağımızı indirmeye kalkınca bedelini canı ile ödemişti. Aynı durum şimdi oldu ve Cumhur'a sahip çıkması gerekenler görevlerini yapamadılar. Onur,gurur devlet şerefimiz ayaklar altına alındı .Yazıklar olsun !!!

  • yuh09 Haziran 2014 22:15

    Ulan şerefsizler elleriniz kırılsın.

  • fervo09 Haziran 2014 21:20

    O bayrak indiyse verilen tavizler yüzünden indi sebebi sizsiniz bu birrrr....ayrıcaa:şirket sayısı çok az! bunu arttırın diye talimat vererek bu borsanın ırzına geçen de sizsiniz!!!bu da iki !Allah sizi bildiği gibi yapsın..devamını yazmıyorum....

  • fafa09 Haziran 2014 21:03

    tamam orada görevli olanlar bunun hesabını versin, bedelini ödesin ; ama öbür tarafta bu silahı kim kullandı diye hesap soruyoruz.hakim huzuruna davet ediyoruz.

  • kılıç09 Haziran 2014 20:35

    HAYİNLERE ÇOK TAVİZ VERDİNİZ O BAYRAK ÇÖZÜM SAYESİNDE ATILDI İSE SORUMLU KİM

  • M.GUR09 Haziran 2014 20:04

    ülkemizin milletimizin namusunu onurunu yerlere indirtenleri kınyorum,allaha havale ediyorum dünyada ve ahirette onlara zerre kadar hakkımı helal etmiyorum