E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakandan, AK Parti'li gençlere mektup!---

Başbakandan, AK Parti'li gençlere mektup!

Başbakandan, AK Parti'li gençlere mektup!
05 Şubat 2017 - 11:51 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım AK Parti'li gençlere mektup gönderdi. Yıldırım'ın kaleme aldığı mektup, Türkiye genelinde oy kullanacak AK Parti Gençlik Kolları üyelerine elden teslim ediliyor.

AK Parti Genel Başkanı ve  Başbakan Binali Yıldırım, oy kullanacak Ak Parti Gençlik Kolları üyeleri için  özel mektup kaleme aldı.  Mektup, Türkiye genelinde, AK Parti Gençlik Kollarının sandık yönetim  kurulu üyeleri tarafından oy kullanacak AK Parti'li gençlere elden teslim  ediliyor.

Yıldırım tarafından isme özel olarak gönderilen mektup, Anayasa  değişikliğine ilişkin nisan ayında yapılması planlanan referandum öncesi gençlere  çağrı niteliği taşıyor.  AK Partili gençler, mahallelerde düzenlenen "Genç Kürsüler"e davet  ediliyor. Burada gençlerin, AK Parti politikaları ve Anayasa değişikliği kanuna  ilişkin soruları, parti yetkililerince cevaplandırılıyor.

 Yıldırım, gençlere gönderdiği mektupta, Türkiye'nin son derece önemli  bir dönüm noktasında olduğunu, bugünlerde, yeni Türkiye'nin enerjisi ve dinamizmi  olarak gençlere ve bu davanın tüm gençlerine yürekten inandığını belirtti.  Mektubunda "Unutma ki bu davanın, gençlik teşkilatlarında sizlerin  üstlendiği görevleri yaparak yetişmiş bir lideri var.

KULAĞINIZDA ÇINLASIN

Gençlik ayağa kalkarsa  Türkiye ayağa kalkar düsturuyla bu davanın liderine layık bir teşkilat olabilmek  için sana büyük bir görev düşüyor." ifadelerine yer veren Yıldırım, şöyle devam  etti:   "Kurucu Genel Başkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın ifade  ettiği, 'Gençler bu ülkenin geleceğini, ellerinizde taşıdığınızı aklınızdan hiç  çıkarmayınız. Durmak yok, koşacaksınız, koşacaksınız, risk alarak koşacaksınız'  sözü kulağında çınlamalı. Bizler, 1 milyon 500 binden fazla üyeye, 50 bin  mahallede görevli, 250 binden fazla aktif teşkilat mensubuna sahip Gençlik  Kollarımıza her zaman inandık ve güvendik. Bu davanın teşkilatlanma modelinin  temelinde mahalle teşkilatlarımız olduğunu biliyoruz. Gün, mahallemizdeki tüm  genç kardeşlerimize ulaşıp, onlara bu kutlu davayı anlatma ve onları partimize  kazandırma günüdür. Özellikle gençlerimizin, manevi değerlerin istismarı  suretiyle, kendi ülkesine ve kendi milletine savaş açan, ihanet şebekelerinden ve  terör örgütlerinden uzak durması, bu tuzaklara düşmemesi için AK Parti  gençliğinin daha aktif bir şekilde, sandıktaki, sokaktaki, mahalledeki gence  ulaşması bizim için son derece önemlidir." 

 Yıldırım, mektubunda, AK Parti gençliğinin 15 Temmuz'da yaptığı gibi,  Türkiye'nin bağımsızlığına, bayrağına, itibarına, Vatanın bütünlüğüne, milletin  dirliğine yönelik her türlü girişimi iman ve vatan sevgisi dolu yüreğiyle etkisiz  hale getireceğine inandığını vurguladı.  Başbakan Yıldırım mektubunu, "Genç kardeşim, bilmeni isterim ki sen  yoksan, bir eksiğiz. Allah'a emanet ol." sözleriyle tamamladı.

  

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)