E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan Yıldırım'dan Muşlu öğrencilere öğütler---

Başbakan Yıldırım'dan Muşlu öğrencilere öğütler

Başbakan Yıldırım'dan Muşlu öğrencilere öğütler
14 Haziran 2016 - 04:52 borsagundem.com

Başbakan Yıldırım, öğrencilere şöyle seslendi: “Dağa çıkarmak için çeşitli şekillerde size gelip musallat olan bu şer odaklarına itibar etmeyin. Daha önünüzde çok güzel yıllar var

Başbakan Binali Yıldırım, Muş Varto’nun Dağcılar Köyü, Seyit Kamer mezrasında yaşayan ve mezraya 5 kilometre uzaktaki Çaylar Köyü’nün yatılı bölge ortaokulunda okuyarak TEOG Sınavı’nda tam puan alan Ezgi Beytaş, Zeynep Er ve çobanlık yapan Ali Kemal Sipahi ile velileri ve öğretmenlerini Çankaya Köşkü’nde kabul etti. Kabulde öğretmenleri tebrik ederek, “Çocuklarımızın bir yandan terör tehdidi bir yandan imkânsızlıklar içerisinde müthiş bir başarı sağlamalarında katkınız var” diyen Başbakan Yıldırım öğrencilerin ihtiyaçları olup olmadığını da sordu. Ali Kemal Sipahi, Muş’ta yaşayan öğrenciler için pedagojik danışmanlık servisi istedi.

BİLİNMEZE YOLCULUK

Toplantıda Ezgi’nin de yazın çobanlık yaparak eğitimini sürdürdüğünü öğrenen Başbakan Yıldırım, öğrencilere şöyle seslendi: “Dağa çıkarmak için çeşitli şekillerde size gelip musallat olan bu şer odaklarına itibar etmeyin. Daha önünüzde çok güzel yıllar var. Türkiye büyük bir ülke. Paylaşacak çok şeyimiz var. Kavga edecek şeyimiz hemen hemen hiç yok. Onun için ülkemizin kalkınması, milletimizin birliği beraberliği için tüm enerjimizi buraya harcamamız lazım. Yoksa bir bilinmeze yolculuk yapmak, hem ailenizi üzmek hem de geleceğinizi karartmaktan başka bir işe yaramıyor. Arkadaşlarınıza da bunu telkin edelim.” (Habertürk / Volkan Yanardağ)

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)