E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan Yıldırım: Bugüne kadar neredeydiniz---

Başbakan Yıldırım: Bugüne kadar neredeydiniz

Başbakan Yıldırım: Bugüne kadar neredeydiniz
14 Nisan 2018 - 13:41 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım'dan Suriye'ye düzenlenen operasyonla ilgili açıklamalarda bulundu

AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Esenler 6. Olağan İlçe Kongresi'ne katıldı. Yıldırım, burada bir konuşma yapıyor.

Başbakan açıklamasında şunları kaydetti:

Geçtiğimiz günlerde Suriye'de alçak rejim kimyasal silahlarla çocukları, masum insanları katletti. Birdenbire dünyanın vicdanı olarak kendilerini gören ülkeler seslerini yükselttiler. Peki 7 yıldır Suriye'de insanlar katlediliyor, vahşet devam ediyor, sadece kimyasal silah kullanıldığı zaman mı insanlığınız aklınıza geliyor. Bugüne kadar neredeydiniz?

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gökhan14 Nisan 2018 16:01

    Avrupa krizden Amerikanin parası bitti burada ölen masum insan çocuk umrunda mı ki başlarına taş mı düştü Suriye deki petrolü nasıl alırız diye düşünüyor kendi insanlarına acimayan ülkeler vizcan yapacak onlar sadece insanları kandirdiklarini zanneder

  • Kişisel menfaatiniz14 Nisan 2018 15:02

    Daha geçende iran rusyayla anlaşma yaptınız. Natoyu, abd yi pkk, ypg, pyd ye destekle suçladınız. Amacınız ne ?

  • Tam komedi14 Nisan 2018 14:34

    Eyy amerika dee sonra amerikanin müslümanları bombalamasından memnun kal , esed katil dee sonra esede destek veren kolkanat geren rusya ve iran ile birlikte üçlü zirve yap. BU NASIL BİR POLİTİKA ? 30 yıldır siyaseti takip ediyorum böyle bir dış politika ilk kez görüyorum. GERÇİ OHAL İLE ÜLKE YÖNETEN ZİHNİYETTEN NE BEKLİYORSUN Kİ !!! Ohal ilan et bütün denetimlerden kurtul sonra dev ihaleler dev satışlar ooooooh sat aslanım saaaaaaat. Allahın seversen ne varsa sat şu müslüman kapitalistler zaten paranın esiri.

  • demirkan 14 Nisan 2018 14:16

    ÖLEN MÜSLÜMAN OLSUN. FİLİSTİN HALKININ ÇEKTİ Yİ İSTIRABI DÜNYA GÖRMÜYORMU. 4 5 YAŞINDAKİ ÇOCUKLARI TUTUKLUYOR. ŞEREFSİZ. ASKERİN ACİZLİGİ İNSAN ASKER OLMAKTAN UTANIR. ASKER ÇOLUK ÇOCUKLA UĞRAŞMAZ. KADILARLA YAŞLILARLA UĞRAŞMAZ. ASKERLİĞİN DE BİR ŞANI ŞEREFİ VARDIR. ADİ SİYONİST.