E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan şu an ne yapıyor?---

Başbakan şu an ne yapıyor?

Başbakan şu an ne yapıyor?
13 Ağustos 2013 - 13:39 borsagundem.com

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, canlı yayında önemli açıklamalarda bulundu

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bir televizyon kanalında katıldığı canlı yayında önemli açıklamalarda bulunuyor. İşte Arınç'ın açıklamalarından satır başları:
KİMSE 'SUÇLAMANIN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUM' DİYECEK DURUMDA DEĞİL
Bu karar hukuki bir karardır. Temyiz merci vardır. Ergenekon’un varlığını bildiğiniz halde inkar eder görünüyorsunuz. Yasamanın da bağımsız olması lazım. Yargı bağımsız. Hiç kimse yargıya kararlarından dolayı hesap soramıyor.
Burada mahkemenin kararları Yargıtay’a gidiyor. Yargıtay da onarsa Anayasa Mahkemesi ya da AİHM’e gidersiniz. Türkiye’de bu örgütün işlediği suçlara hamilik yapacak pozisyona gidiyorsunuz. Sanıklardan daha çok dışardakiler bağırıyor. Hiç kimse artık "Ben suçlamanın ne olduğunu bilmiyorum" diyecek durumda değil.
BAŞBAKAN BAYRAM TATİLİNDE DEMOKRATİKLEŞME PAKETİ ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR
Başbakanımız şu anda demokratikleşme paketi üzerinde çalışıyor. Bunu taslak haline getirmek Adalet Bakanı’nın işidir. Başbakan da bayram tatilinde gerekiyorsa bizlerle, bürokratlar, ilgili kimselerle görüşerek siyasi nitelik kazandıracak. Çünkü bizim yaptığımız hukuki bir çalışma.
Önümüzdeki haftayı takip edelim. Ondan sonraki günlerde Başbakanımız sanırım açıklayacak. Bursa’da bu konunun gündeme geleceğini zannetmiyorum. Eylül’de biz bu paketi tartışmaya, konuşmaya başlarız. Belki Eylül’ün ortasında Meclis açılabilir. Öyle bir ihtimal olabilir.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HH13 Ağustos 2013 14:09

    demokratikleşme paketi üzerinde çalışma mı :) güldürmeyin insanı yaaa :)

  • Demokrasi Paketi mi? Güldürmeyin13 Ağustos 2013 14:03

    Demokratikleşme paketi mi? Güldürmeyin Halkı. Sizin Demokrasi anlayışınızı, Gezi'de tüm Halkımız gördü. Şiddet, zulüm ve zorbalık uygulandı Halkımıza. Başbakanın çıkaracağı paket, biraz daha Özgürlüklerin yok edildiği, Protesto ve Eylem Yasaklarının daha da arttırıldığı, yeni Faşist uygulama kararlarının çıktığı bir paket olur ancak.

  • orhan13 Ağustos 2013 13:58

    ergenekoncuların derin devlet(darbeci) zihniyet olduğunu biliyoruz. sırf aşırı muhafazakar tavrınız onların ekmeğine yağ sürüyor. Sarıgül chp ile hala anlaşmadı. Sarıgül'ü ve onun gibileri de partiye dahil edin. Bizde Ergenekoncuların yandaşlarını sandıkta gömmesini biliriz.

  • Hangi Yargı13 Ağustos 2013 13:55

    Silivri mahkemelerinde Yargı asla bağımsız olmadı. Orada Adil Yargılanma ilk günden beri olmadı.İhtilal Mahkemelerinde bile böyle Yargılanma olmadı mahkemelerde. Arınç Halkımızın inanmayacağı Masalları yine anlatmaya devam ediyor. Silivri'de çıkan kararların Halkın gözünde hiç bir itibarı yoktur. Akp'nin intikam duygusuyla verilmiş yanlı cezalardır. Halk bunu çok iyi görüyor, biliyor.

  • murat13 Ağustos 2013 13:51

    ergenekoncuların neler yaptığını doğru düzgün anlatma tenezülünde bulunmadığınız için herkesin akpnin intikamı olarak algılamasına sebep oluyorsunuz. lütfedin ergenekon pisliklerini tv.den insanlara anlatın artık.

  • ben13 Ağustos 2013 13:49

    demokratikleşme paketi dediği herhalde kendisine karşı çıkanları nasıl susturacağının yöntemleri olsa gerek.

  • Akp'nin mahkemeleri13 Ağustos 2013 13:48

    Hangi karar hukukidir? Akp mahkemesinin yargıcının verdiği karar mı? Adaleti, Yargıyı, Emniyeti, Devletin bütün kurumlarını Fethullah cemaati ile ele geçirdiniz. Şimdi bu kurumların kararına Hukuki nasıl diyebiliyorsunuz? Dünyada eşi enderi olmayan anlamsızca, gayri ciddi cezalar verdirdiniz insanlara? Ağırlaştırılmış Müebbet hapis artı 117 yıl. Buna 5 yaşında çocuklar bile gülüyor Arınç efendi. Halka bu Cezaları anlatamazsınız, kabul ettiremezsiniz, yediremezsiniz. Halk Aptal değil.

  • VARDAR OVASI 13 Ağustos 2013 13:47

    BAŞBAKANI, GEZİ OLAYLARINDA YALNIZ BIRAKTINIZ. BUNDAN SONRADA SUSUN KONUŞMAYIN. RASİM OZAN, NAGEHAN ALÇI, YİGİT BULUT GİBİ KONUŞMAYI BİLEN, ANLATAN, DOĞRU AKTARAN İNSANLARDAN DERS ALIN. İYİ POLİS OYUNU OYNAYIN, BAŞBAKAN KÖTÜ POLİS OLSUN. BAŞBAKAN GİDERSE SİZDE GİDERSİNİZ BUNU BİLİN ONA GÖRE DAVRANIN.