E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan Pakistan'da---

Başbakan Pakistan'da

Başbakan Pakistan'da
23 Aralık 2013 - 00:55 borsagundem.com

Resmi ziyaret için Lahor'a giden Erdoğan, bugün Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ile öğle yemeğinde buluşacak... İnşaatçılar Bakan Yıldız ile görüşecek

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, güven mektubunu sunacak Zambiya Büyükelçisi Miriam Kaseba Mulenga ve Filipinler Büyükelçisi Maria Rowena Mendoza Sanchez'i, Çankaya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek.
(Ankara/14.30/15.30)

Başbakan Erdoğan Pakistan'da... Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, temaslarına ülkedeki eyaletleri temsilen 20 stanttan oluşan Pakistan Kültür Köyü'nü ziyaretle başlayacak ardından Başbakan Navaz Şerif'in evinde verilen öğle yemeğine katılacak. Başbakan Erdoğan, Navaz Şerif ile Türk-Pakistan İş Forumu'na başkanlık edecek. Pakistan'ın milli şairi Muhammed İkbal'in mezarını ve mezarın yanındaki tarihi Badşahi Cami'sini ziyaret edecek Erdoğan, Lahor Kalesi'nin kuzey kapısındaki bahçede, onuruna verilen akşam yemeğine ve kültürel etkinliğe katılacak. (Lahor)

AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, "Devlet Himayesi Altındaki Kızlara Meslek Edindirme Projesi"nin sertifika ve kapanış törenine katılacak. (İstanbul/14.00)

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Türkiye İnşaat Sanayicileri İşveren Sendikası (İNTES) Yönetim Kurulu Başkanı ve üyelerini kabul edecek. (Ankara/10.00)

BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin il örgütünü ve Kahta ilçe örgütünü ziyaret edecek, Kahta'da miting ve aday tanıtımına katılacak, bazı beldeleri ziyaret edecek. (Adıyaman/10.00/11.00/12.00)
 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)