E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan, Isparta'da yine Gülen'e yüklendi---

Başbakan, Isparta'da yine Gülen'e yüklendi

Başbakan, Isparta'da yine Gülen'e yüklendi
02 Mart 2014 - 14:13 borsagundem.com

Ak Parti mitinginde konuşan Başbakan Erdoğan, sert sözlerle yüklendiği Gülen'e çağrı yaptı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Isparta'da düzenlenen AK Parti mitinginde yaptığı konuşmada Fethullah Gülen'i sert sözlerle eleştirdi."Merhum Said-i Nursi'ye neden Demokrat Parti'yi desteklediğini talebeleri soruyorlar. Verdiği cevap manidar: "Eğer demokrat partisi düşerse ya halk partisi veya millet partisi iktidara gelecek. Dolayısıyla vatanımıza tehlike oluşturur. CHP'nin iktidara gelmemesi için Demokrat Parti'yi, şuranın altını çiziyorum, Kuran, vatan ve İslamiyet namına muhafazaya çalışıyorum."

Başka ülkelerden burayı karıştırmayı aklından bile geçirmedi. İstese kaçabilirdi. Ama o kaçmadı. Tam tersine Rusya'ya esir düşmüşken Sibirya'dan kaçtı kendi ülkesine geldi. İşin ucunda hapishanede olsa vatanım dedi. Ve şu ifadeyi kullandı "Zalimler için yaşasın cehennem."

Şimdi Pensilvanya'daki zat, ağzına hiçbir zaman Bediüzzaman'ın cümlelerini almamıştır. Güya Bediüzzaman'ın yolundan gidiyor, yalan. CHP ile şu an kol kola gelen, kaset siyaseti yapan biri nasıl Said Nursi'nin peşinden gidebilir?" diye konuştu.

Başbakan Gülen'i eleştiren sözlerine şöyle devam etti:
"12 Eylül'de darbecilerle, onlara şirin mektuplar yazmıştır ha. Maşallah Papa'yla el ele kol kola fotoğrafları var biliyorsunuz. Sen siyasetçi değilsin. neyi nasıl yapıyorsun bunu anlamakta zorlanıyorum. 28 Şubat'ta darbecilere hoş görü ödülü veren, 17 Aralık'ta CHP ile darbeye yeltenen biri nasıl Bediüzzaman'ın izinde olabilir.



BANA TESPİH GÖNDERDİ AMA ANANAS GÖNDERMEDİ

Şimdi ben söylüyorum, iki yıl önce de söyledim. Dön Türkiye'ye gel. Gel, gelmedi. Şimdi yine sesleniyorum. Dürüstsen, samimiysen bu ülkeyi karıştırmayı bırak. Burası senin ülkense dön buraya gel diyorum. Oraya gönül veren kardeşlerime de sesleniyorum. Çok temiz saf insanlar var, paralarını imkanlarını arazilerini arsalarını verdiler. Okullar yaptılar, yurtlar yaptılar bunlara verdiler. Biliyorum. İnanın ben de samimiymişim ama ben de safmışım. Ben de elimden gelen her şeyi verdim. Bana gelen kitaplarda öyle methiyeler düzüyordu ki diyordum ki herhalde samimi. Bana da tespihler gönderdi, sadece ananas göndermedi onu söyleyeyim.

Biz de kalktık bazı açıklamalar yaptık. Son Türkçe olimpiyatlarında peygamberimizin orada olduğunu söyleyince şaşırdım. Bazı hocalarımla görüştüm, hepsi çok şaşırdıklarını söylediler. Değil mi bunlar, kendi televizyonlarında kendi peygamberimizi kamyonete bindirenler bunlar değil mi? Böyle gayri ahlaki gayri İslami bir şeyi nasıl söyleyebilirsiniz?"

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (13)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • HABİP TABİP03 Mart 2014 00:00

    KARDEŞİM ARKADAŞLIK BİTTİ,ETEKDEKİ TAŞLAR DÖKÜLÜYOR,EY VATANDAŞ;CEMAAT EĞİTİMİ,ADLİYEYİ ELE GEÇİRDİ,DİĞERLERİDE İHALELERİ,RÜŞVETLERİ,MALI GÖTÜRMELERİ ALDI,DERSHANE KAVGASI ÇIKTI,ŞAPKA DÜŞTÜ KEL GÖRÜNDÜ,NE MAL GÖTÜRMELERMİŞ,YİYİN BABAM YİYİN,CEHENNEMİN KÖRÜĞÜNÜ ATEŞLEYİN ATEŞİNİZ İYCE KIZARSIN HARAM YİYENLERİ CEHENNEM BEKLİYOR

  • Hakkı02 Mart 2014 23:33

    Her bes senede bir tokat...daha bu millet adam olamadıysa yuhhh artık fettoslar kemealistler munafıklar yeter.....ya koza dan çıkacağız yada batacaz baska yol yok bu saatten sonra...katil ve vampir hortumcuların basbakanı eleştirmeye hakkı yok bu kafar zalimce

  • mehmet02 Mart 2014 20:40

    gülen amerikada ama bizim içimizi baya bi karıştırıyor hacivat!

  • mehmet02 Mart 2014 20:36

    cemaat halkı kandırıp zengin oldu.dinimizi alet etti!şimdi chp ye yaltaklanıyor!!!

  • Sokaktaki Vatandaş02 Mart 2014 20:23

    Gülsek mi ağlasak mı 100. Yılına ilerleyen T.C.' me.... Kim suçlu kim suçsuza eskiden adalet karar verir diye bilirdik... Yazık... Ne olacak bu T.C'nin hali... Umarım bu sefer MECBUR demek zorunda kalmayız...

  • mehmet02 Mart 2014 20:21

    fetullah,kaset yapıyor.chp oynatıyor!!!

  • T.C AKIN02 Mart 2014 16:46

    YALNIŞ ANLAŞILMASI FETULLAHCI DEĞİLİM HATTA KARŞISINDAYIM GURURLA SÖYLÜYORUM KEMALİSTİM

  • T.C AKIN02 Mart 2014 16:39

    O ANANAS DİYİNCE HARAM CUKKA ANLIYOR İYİKİ GÖNERMEMİŞSİN GÖNDERDİKLERİN BİLE HORA GEÇMEMİŞ BOŞ VER HOCA

  • letico02 Mart 2014 16:17

    saf ve bakir anadolu çocuğu birazda okuyup araştırma yapmayı analiz yapmayı kendi analizlerine göre sonuç çıkarmayı öğrenirse türkiyede siyaset değişir hocalar değişir kafalar değişir adamlar da değişir

  • tarık02 Mart 2014 15:40

    Hırsızlıktan hiç bahsediyor mu?

  • takke02 Mart 2014 14:31

    Erdoğan parayı seviyor ama ananası sevmiyor muymuş? halbuki ananas da para ediyor...

  • faruk02 Mart 2014 14:30

    Bu hoca farklı yeni bir tur

  • hicap02 Mart 2014 14:29

    Erdoğan bozuk plak gibi... savaşı istediğin cepheye çek, algıyı değiştir ama muhaliflerin gün geçtikçe artıyor, takke düştü kel göründü..