E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan Erdoğan hakkında suç duyurusu---

Başbakan Erdoğan hakkında suç duyurusu

Başbakan Erdoğan hakkında suç duyurusu
07 Kasım 2013 - 16:47 borsagundem.com

Öğrenci evleri tartışması mahkemelik oluyor...

İnsan Hakları Savunucusu ve Av. Kemal Akkurt ile Anadolu Kadın Hareketi Lideri Birsen Temir, öğrenci evleriyle ilgili açıklamaları nedeniyle Başbakan Tayyip Erdoğan hakkında suç duyurusunda bulunacak.

YARIN ANKARA ADLİYESİ'NDE OLACAKLAR
Başbakan Erdoğan hakkında 'özel hayatın gizliliğine' ve 'eşitlik ilkesine' aykırı beyanlarından dolayı suç duyurusunda bulunacak olan Akkurt ve Temir ile beraberindekiler, yarın saat 11.00'de Ankara Adliyesi'ne giderek başvurularını yapacak, ardından da basın açıklamasında bulunacak.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (6)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Gençlik Sana Boyun Eğmez08 Kasım 2013 20:59

    Ülkede Cumhuriyet'in ve Demokrasi'nin temelini oyup, hızla İslam'laştırıyorlar.Tayyip Erdoğan burası Atatürk'ün kurduğu Laik,Demokratik,Cumhuriyet'le yönetilen bir ülke.İran veya Suudi Arabistan değil...Üniversite gençleriyle uğraşman yeni bir taktikse, gençlik sana asla boyun eğmeyecektir.Bunu sana Gezi'de gösterdiler.Ama görülüyor ki Gezi'den hiç bir ders çıkarmamışsın.

  • .08 Kasım 2013 18:55

    Ne yaparsan yap gideceksin başbakan...Gezi'de halka uygulattıklarından sonra sana oy verenlerin gözünde bile bittin.Kendi partindekiler bile yaptığın açıklamaları ret ediyor.Muhafazakar demokrat bir partiyiz diyorsun ama kendi partililerin bile bu söylediklerine itibar etmiyor.

  • Islak Zemin07 Kasım 2013 21:30

    Zinayı suç olmaktan çıkaran iktidar öğrenci evleriyle konu başlığı açıp seçim öncesi oy devşirme derdinde. Pes yanii bu halkı uyutmak bu kadar mı kolay..

  • Fidan07 Kasım 2013 17:18

    tamam anladım yapılan anketler sonucu oy arttırma yöntemlerine başvurulmasına karar verilmiş anlaşılan.

  • hüseyin07 Kasım 2013 17:00

    iy de savcı-hakim var mı hukuğa uygun karar verebilecek cesarette?

  • :=07 Kasım 2013 16:57

    5 yıldızlı otellerde de aynı uygulama olsun... onlarda yok ama bildiğim kadarı ile... paralısın -parasızsın . :) heryede fark var...