E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert tepki---

Başbakan Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Başbakan Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert tepki
17 Ocak 2016 - 14:50 borsagundem.com

Başbakan Davutoğlu'ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Haliç Kongre Merkezi'nde gerçekleşen İstanbul İl Danışma Meclisi toplantısında konuşuyor. Davutoğlu'ndan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözlerine ilişkin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na sert tepki geldi.

Başbakan Davutoğlu'nun sözlerinden satırbaşları şöyle: 

-AK Parti kuruldu ve millet iktidara geldi. AK  Parti hükümetleriyle Türkiye de bambaşka bir Türkiye oldu. Adalet, vicdan,  merhamet, demokrasi, hukuk, refah ülkeye hakim oldu. Bir başkaldırı olarak, bir  direniş olarak doğan Ak Parti'ye karşı iktidardayken de ne kumpaslar kurmaya  çalıştılar ama hiçbirinde başarılı olamadılar, başarılı olamazlar, başarılı  olamayacaklar
 
-Dibe vurmuş bir ekonomiyi ayağa kaldırdık, 13 yıl  aralıksız büyüdük. Şimdi daha da nitelikli olarak büyümeye devam edeceğiz.  Vesayetçi sistem geriledi, demokrasimiz güçlendi. Şimdi hala vesayete  niyetlenenler olursa onları da gerileteceğiz, demokrasimizi yeni anayasamızla  daha da güçlü kılacağız
 
-Her türlü vesayet odağı, baskılar, darbe  girişimleri, küresel istikrarsızlıklar, terör, ihanet şebekelerinin çabalarına  rağmen bu başarıyı yakaladık. Bırakın içerideki her türlü zorluğu, sadece yanı  başımızda, komşularımızda yaşanan problemler bile AK Parti hükümetlerinin dışında  kimsenin başedemeyeceği sıkıntılardı. Gece, gündüz tüm kadrolarımızla bu  sıkıntılara göğüs gerdik ama bu başarının asıl sahibi aziz milletimizdir
 
-HDP'nin Türkiyelileşme diye sunduğu projenin de  çok yalan olduğu çok net ortaya çıktı. Bırakın Türkiye'yle ilgili bir sorumluluk  sahibi olduklarını göstermeyi, sorumsuzluğun adresi ve şiddetin sözcüsü oldular.
 
SAYIN DEVLET BAHÇELİ'YE GEÇMİŞ OLSUN DİLİYORUM

 
Bizler yarınki Türkiye özlemiyle büyüdük. Bizim neslimiz adalete, demokrasiye hasretle büyüdü. Yarınki Türkiye özlemi bugün gerçek oldu. 7 Haziran seçimlerinde açık ara birinci parti olmamıza rağmen hükümet kurmak için gerekli çoğunluğu sağlayamadık. Hemen çalışmalara başladık. O akşam milletimize 'ne olursa olsun bu ülkeyi değil 1 yıl, değil 1 ay, değil 1 hafta, 1 saniye dahi hükümetsiz bırakmayacağız' dedik. Belki de cumhuriyetin en kritik döneminde bu ülkeyi sahipsiz bırakmadık. MHP ile HDP biz koalisyon yapmayız siz CHP ile yapın dediler. Bu arada MHP genel başkanına acil şifa diliyorum, geçirdiği operasyonlar nedeniyle, geçmiş olsun. 1 Kasım seçimleri milletimizin basiretiyle Türkiye kurulan tuzakların boşa çıktığı bir seçim oldu. 1 Kasım'dan sonra o büyük zaferin rehavetine kapılmadan teşkilatımızın her düzeyinde istişareler yapıyoruz. Büyük yenilgi yaşayanlar hala ders almış görünmüyor. 
 
KILIÇDAROĞLU'NUN SAYGISIZLIĞINI İADE EDİYORUZ

 
Kemal Kılıçdaroğlu dün kongreyle yaptığı konuşmada Sayın Cumhurbaşkanımıza dönük olarak siyasi lidere yakışmayan bir üslupla, nezaketsizlikle ithamda bulunmuştur. Mesnetsiz suçlarla Cumhurbaşkanımızı itham etmiştir. Cumhurbaşkanımıza yaptığımız küstahlığı kendisine aynen iade ediyoruz. Dikta CHP siyasetine ait bir kavramdır. Dikta, milli şef, zorbalık CHP'ye ait kavramdır. En son TRT'yi bastılar. Hizmet üretemeyince kabalaşıyorlar, çirkinleşiyorlar. Hakaret ettiği kişinin bu milletin yüzde 52'nin oyuyla seçildiğini unutuyor. Saygısız olduğu kadar basiretsiz bir söylemi kullanmaktan çekinmiyor. Kılıçdaroğlu CHP'nin şifa bulmaz hastalıklarını gözden kaçırmak için Cumhurbaşkanımıza hakaret ederek kendi kitlesi nezdinde kendisini kurtarmaya çalışıyor. CHP kongresinde parti kitlesini küfürle, hakaretle biraraya tutmayı düşünmek sayın Kılıçdaroğlu'na yaramaz. CHP'nin 1 Kasım seçimlerinde biz ne hata yaptık diye düşünmelerinin zamanıdır. Koltuğun, geliştirdiği fikirlerle koruyamayacağını bildiği için Cumhurbaşkanına hakaret ederek koltuğunu korumayı düşünüyor. Bunlar kendi koltuklarını korumak için sergiledikleri küçük kurnazlıklardır.
 
CUMHURBAŞKANIMIZA HAKARET ONA HİÇBİR ŞEY KAZANDIRMAZ
 
Eğer biraz sorumluluk sahibi olunsaydı, basiret sahibi olunsaydı koltuğu korumak adına böyle seviyesiz bir üsluba yönelmezlerdi. Onlar kongrelerinde sadece itham ve hakaretle konuşurken bizim teşkilatımızın toplantılarında gelecek ve aydınlık günlerinin çağrısı yapılır. Sayın Kılıçdaroğlu'nun derdi Türkiye'yi daha iyi yerlere taşımak olsaydı partisine vizyon çizerdi. Bunlardan bahsedemediği için hakaretle yoluna devam etmek istiyor. Bu ülkenin en yüce makamına hakaret etmek ona hiçbir şey kazandırmak. Bir başbakan için bir genel başkan için en büyük güç, en büyük destek böyle bir teşkilata sahip olmaktır. Bu teşkilat şimdiden 2019'un müjdesini haber veriyor. Bir tarafta girdiği her seçimi kaybeden sayın Kılıçdaroğlu, diğer taraftan girdiği her seçimi kazanan sayın Cumhurbaşkanımız.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (5)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • terbiyesizler 17 Ocak 2016 19:24

    ülkenin seçilmişine yapılan resmen terbiyesizliktir iki alkış alcam diye ayıp ayıp yakışıyormu

  • mehmet ali sakin E17 Ocak 2016 18:26

    yan bırak bu işleri bende ak partiliyim diyerek tüm kinini ve nefretini kusmuşun yalan iftira ve çamur atarak alğı oluşturma ayakları bunlar yahuu daha bir ay önce patates oldunuz ak parti resmen ezdi :)

  • mehmet ali sakin 17 Ocak 2016 16:15

    Bende akpartiliyim ama davutoğlunun şu sözlerine hiç katılmıyorum. AK Parti hükümetleriyle Türkiye de bambaşka bir Türkiye oldu. Adalet, vicdan, merhamet, demokrasi, hukuk, refah ülkeye hakim oldu. Bence tam tersi oldu adaletsizlik arttı. Herkes siyasetçi olmaya başladı herkes siyasetten çıkar beklemeye başladı.Torpil hayatın gerçeği oldu. Sadece refah sözüne katılabilirim. Oda bazı kesimlere yaradı. Ülkede hırsızlık dolandırıcılık arttı Müslüman bir ülkeye yakışmayan haksızlık adaletsizlik arttı herşey torpil oldu Sayın Başbakanım Halkın arasına girin bence

  • selin17 Ocak 2016 15:11

    bizde aynı şeyi söylüyoruz zaten,sayın cumhurbaşkanınız

  • can17 Ocak 2016 15:09

    duydunuzmu millet !Adalet, vicdan, merhamet, demokrasi, hukuk, refah ülkeye hakim olmuş:))