E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaşbakan, Çamlıca TV Kulesi açılış tarihini açıkladı---

Başbakan, Çamlıca TV Kulesi açılış tarihini açıkladı

Başbakan, Çamlıca TV Kulesi açılış tarihini açıkladı
04 Şubat 2017 - 16:29 borsagundem.com

Başbakan Binali Yıldırım, Çamlıca TV-Radyo kulesi inşaatını inceleyerek, açılış tarihi hakkında bilgi verdi.

Başbakan Binali Yıldırım Çamlıca'da görüntü kirliliği oluşturan antenlerin ve anten kulelerinin tek bir noktada toplanması için yapımı süren Küçük Çamlıca TV -Radyo kulesi inşaatında incelemede bulundu. İstanbul'un manzarasını seyreden Yıldırım çalışmalar hakkında bilgi aldı.

RAMAZAN SONUNDA AÇILACAK

Kulenin 1 ayda tamamlanacağını belirten Yıldırım, vericilerin büyük bölümünün buraya yerleştireceğini belirtti. Yıldırım "Görüntü kirliliğine neden olan, sağlığa zarar veren çirkinliği ortadan kaldıracağız. Radyasyon etkisi ortadan kaldırılacak. Geç kalmış bir proje. İstanbul'a hayırlı uğurlu olsun. Ramazan ayının sonunda kuleyi açmayı planlıyoruz. Bazı yayıncılar, analog yayıncılar bize yer kalmayacak diye endişe ediyorlarmış. 125 Radyo ve TV'ye hizmet verecek. Endişelenmeye gerek yok" dedi. 

138 METREYE ULAŞTI

220 metre uzunluğunda betonarme kule ve üzerine 165 metrelik anten direği ile toplam 365 metre uzunluğa sahip olacak yeni kule inşaatında 138 metreye ulaşıldı. 170 milyon liraya mal olması planlanlanan kulenin 176. ve 180. metrelerinde iki restoranın yanı sıra seyir terasları da bulunacak. Bölgede halen yapımına devam edilen Çamlıca Camisi'yle birlikte yaz aylarında hizmete alınacak kuleyi yılda 4,5 milyon kişinin ziyaret etmesi planlanıyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • sencer04 Şubat 2017 22:36

    aslan radyo istasyonun var da seni dışarda mı tutuyorlar akşam akşam yediğin birşey mi dokundu yoksa neyin kafasını yaşıyorsun

  • aslan04 Şubat 2017 19:53

    evet yandaşlara hizmet demek. fakir kuleyi evinden izler. zengin sizi kuleden izler

  • KILIÇ04 Şubat 2017 17:11

    AKP DEMEK HİZMET DEMEK GÖRMEZDEN GELMEK NANKÖRLÜK OLUR BİLHASSA ŞU CENAZE HİZMETLERİ İNSANI DÜŞÜNDÜRÜYOR BRAVO DİYORUM.ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN.