E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaYaşam-MagazinBaşakşehirli futbolculara: Fenerbahçe'yi yenmeyin---

Başakşehirli futbolculara: Fenerbahçe'yi yenmeyin

Başakşehirli futbolculara: Fenerbahçe'yi yenmeyin
09 Nisan 2016 - 05:42 borsagundem.com

Başakşehir Teknik Direktörü Avcı, futbolcular Emre Belözoğlu ve Volkan Babacan'ın, Dünya Parkinson Haftası çerçevesinde Medipol Hastanesi'nde hastalarla buluşmasında güldüren diyaloglar yaşandı

Süper Lig takımlarından Başakşehirspor'un teknik direktörü Abdullah Avcı, futbolculardan Emre Belözoğlu ve kaleci Volkan Babacan 10 Nisan Dünya Parkinson Haftası çerçevesinde Medipol Hastanesi'nde hastalarla buluştu.

Avcı, Belözoğlu ve Babacan; Bağcılar'da bulunan Medipol Hastanesi'ndeki ziyarette hastaların zor soruları karşısında terledi.

FENERBAHÇE'Yİ YENMEYİN !..

Fenerbahçeli bir parkinson hastası; 'Fenerbahçe ile oynayacaksınız. Onları yenmeyin' sözleri salondakileri güldürürken, aynı hastalığa yakalanan Galatasaraylı bir taraftar ise 'ben olsam ekmek yediğim yere ihanet etmem' sözleriyle arkadaşına cevap verdi. Abdullah Avcı da 'her maça kazanmak için çıkıyoruz' sözleriyle tartışmaya nokta koydu.

"MİLLİ TAKIM İÇİN DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIM"

Başakşehir Futbol Kulübü'nün milli kalecisi Volkan Babacan, başarılı olmak için daha çok çalışacaklarını söyledi. Genç yetenek, "Böyle bir günde burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Ben takımım ve milli forma için çalışmalarıma devam ediyorum. Çalıştıkça da karşıma güzel şeyler çıkıyor. Ben kendimi geliştirmeye devam edeceğim" diye konuştu.

"FUTBOL OYNAMAK İSTİYORUM"

Başakşehir'in kariyerli futbolcusu Emre Belözoğlu ise futbol oynamaya devam edeceğini belirtti. Avrupa kupalarına kalmak istediklerini de kaydeden deneyimli oyuncu şöyle devam etti: "Hasta arkadaşlarımıza bir nebze katkımız olduysa mutlu oldum. Bu sene Avrupa kupalarında ülkemizi temsil etmek istiyoruz. İyi futbol oynuyoruz. Trabzonspor maçımız var önümüzde. Ve bu önemli müsabakayı da geçerek Avrupa şansımızı devam ettirmek istiyoruz.

Takımımda bir artı bir mukavelem var. Bunu uzatabilirim. Biraz daha futbol oynamak istiyorum. Fenerbahçe çok güzel anılarımın olduğu takım. Başakşehir'le devam ediyorum. Seneye sözleşmem bittikten sonra oturup konuşacağız. Tecrübelerimi genç arkadaşlarıma aktarmak istiyorum."

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)