E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBaşakşehir'e UEFA Avrupa Ligi'nde soğuk duş---

Başakşehir'e UEFA Avrupa Ligi'nde soğuk duş

Başakşehir'e UEFA Avrupa Ligi'nde soğuk duş
05 Ağustos 2020 - 21:54 borsagundem.com

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Avrupa'daki tek temsilcimiz Medipol Başakşehir, deplasmanda Kopenhag'a 3-0 mağlup olarak UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında Medipol Başakşehir, deplasmanda Danimarka temsilcisi Kopenhag ile karşılaştı. İlk maçı evinde 1-0 kazanan Süper Lig şampiyonu Medipol Başakşehir, Parken Stadyumu'nda oynanan karşılaşmayı 3-0 kaybetti ve çeyrek finale çıkma şansını kaçırdı.

Kopenhag'da biri penaltıdan olmak üzere iki gole imza atan Wind, takımını tura taşıyan en önemli isim olurken, üçüncü gol Falk'tan geldi. Hücumda ve savunmada oldukça etkisiz bir görüntü çizen Medipol Başakşehir ise ilk ve tek isabetli şutunu 66. dakikada atmayı başardı.

Oldukça sert ve pres ağırlıklı bir oyun anlayışı ile sahada yer alan Kopenhag, temsilcimize top yapma şansı tanımadı. Rakibinin sert futbolu karşısında pas yapmakta zorlanan Medipol Başakşehir, pek fazla net fırsat yakalama şansı bulamadı.

Maçın hemen başında bulduğu golle deplasmandaki 1-0'lık sonucu eşitleyen Kopenhag, ikinci yarıda penaltıdan farkı ikiye çıkardı. Skor avantajını ele geçiren rakibi karşısında tüm riskleri alan Medipol Başakşehir, Kopenhag'ın katı savunmasını geçmeyi başaramadı.

Hızlı hücumlarla etkili olmaya çalışan Kopenhag, Falk'ın ceza sahası dışından attığı golle iyice rahatladı. Farkı üçe çıkardıktan sonra oyunda tempoyu düşüren ve iyice savunmaya çekilen Kopenhag, temsilcimize gol şansı tanımadı.

UEFA Avrupa Ligi'ne Son 16 Turu'nda veda eden Okan Buruk ve öğrencileri, çeyrek finale yükselerek kulüp tarihine geçme fırsatını tepti. Visca, Crivelli ve Demba Ba'nın etkisiz oyunu, Medipol Başakşehir'in gol yollarında istediği fırsatları yakalamasına engel oldu.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (8)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Can06 Ağustos 2020 00:11

    Bir Cafe de gençler konuşuyordu genç dediysem nerden baksan 35deler Başakşehir in şampiyonluğu hak ettiğini söyleyip duruyordu, her takım şampiyonluğu olmayı hak eder,şimdi bakıyorumda kendi ülkesinde şampiyonluk kazanan bir takım hem de hak etmiş bir takım ilk maçında kaybediyorsa bunuda hak ediyor demektir. Seneye bakalım Başak nerde olacak..

  • türk05 Ağustos 2020 22:41

    sahte şampiyonluğun sonu

  • Pu06 Ağustos 2020 08:51

    Alın teriyle alınmış bir şampiyonluk için böyle demeniz sadece kiskancliktir. Son iki sene GS nin maclarina bakinda hakedilmeden alınan şampiyonlukları görün

  • salim05 Ağustos 2020 22:33

    Tatil yapmaya gelmişler,,,,dem ba yı hemen gönderin,,iyi bir santrafor alın.Robinyo yu neden oynatmıyorsunuz.

  • Dadaş05 Ağustos 2020 22:09

    Yaktınız lannn Trabzonu. Bu sene bu başşakşehir ilk 5 e girsin adımı değiştiririm... Tarihinde hepsi buydu işte Bursa'dan beter olacak...

  • Torry06 Ağustos 2020 08:20

    Başak şehir son üç sezondur ilk ikide farkındamısın

  • Kaçkar KAPLANI05 Ağustos 2020 22:03

    Her şeyde olduğu gibi futbolda da dip seviyelerdeyiz. Başakşehir şaibeli bir şekilde şampiyon oldu. Futbol kalitesi ligdeki oyunları ile de belli idi. Gerçek arenaya çıkınca foyası ortaya çıktı. 

  • Yapma be!.. x)))))))))))))06 Ağustos 2020 00:33

    Herşeyde dip miyiz?! La desene bittik x))))))))