E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBaşakşehir ve Sivasspor'un rakipleri belli oldu---

Başakşehir ve Sivasspor'un rakipleri belli oldu

Başakşehir ve Sivasspor'un rakipleri belli oldu
26 Ağustos 2022 - 16:10 borsagundem.com

Başakşehir ve Sivasspor'un ülkemizi bu sezon UEFA Konferans Ligi gruplarında temsil edecek. Başakşehir ve Sivasspor'un rakipleri belli oldu. UEFA Avrupa Konferans Ligi grup kurasını Volkan Demirel çekti.

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde gruplar, bugün İstanbul’da bulunan Haliç Kongre Merkezi'nde çekilen kuralarla belli oldu. Kura çekimini Fenerbahçe’nin önemli isimlerinden olan ve son olarak Fatih Karagümrük’te teknik direktörlük görevi üstlenen Volkan Demirel ile kariyerinde Lens, Liverpool, Slavia Prag formaları giyen eski futbolcu Vladimir Smicer gerçekleştirdi. Organizasyonda Türkiye’yi temsil eden İstanbul Başakşehir, kura çekimine 1’inci torbadan katılırken; Demir Grup Sivasspor ise 3’üncü torbada yer aldı. Kura çekiminde 32 takım, 4’erli 8 gruba dağıldı. Kura çekiminin ardından gruplar şu şekilde oluştu;

A Grubu: Başakşehir, Fiorentina, Hearts, Riga FS

B Grubu: West Ham, FCSB, Anderlecht, Silkeborg

C Grubu: Villarreal, Be'er Sheva, Austria Wien, Lech

D Grubu: Partizan, Köln, Nice, Slovácko

E Grubu: Alkmar, Apollon, Vaduz, Dnipro

F Grubu: Gent, Molde, Shamrock Rovers, Djurgården

G Grubu: Slavia, Cluj, Sivasspor, Ballkani

H Grubu: Basel, Bratislava, Zalgiris, Pyunik

TURNUVA FORMATI

Avrupa Konferans Ligi’nde grup birincileri, adlarını doğrudan son 16 turuna yazdıracak. Gruplarını ikinci sırada tamamlayan takımlar ise UEFA Avrupa Ligi'nin grup üçüncüleriyle UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off'larında yer alarak son 16 turuna kalma mücadelesi verecek.

İLK MAÇLAR 8 EYLÜL’DE, FİNAL KARŞILAŞMASI EDEN ARENA’DA

Avrupa Konferans Ligi’nde grup maçları 8 Eylül’de başlayacak ve 3 Kasım’da sona erecek. Bu organizasyonda final karşılaşması, 7 Haziran 2023'te Çekya'nın başkenti Prag'da bulunan Eden Arena'da yapılacak.

Başakşehir ve Sivasspor UEFA Konferans Ligi'nde

 

Resmi imza yarın: Başakşehir'den Mesut Özil paylaşımı!

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (1)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ YILDIRIM26 Ağustos 2022 17:06

    Sivasspor bu sene doğru düzgün transfer yapmadı üstelik 10 kaliteli futbolcusunu da kayıp etti.bence elenir fakat başakşehir güzel futbol oynamasından dolayı gurubu birinci bitirir ve tur atlar.