E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBaşakşehir Rize deplasmanından lider olarak dönüyor---

Başakşehir Rize deplasmanından lider olarak dönüyor

Başakşehir Rize deplasmanından lider olarak dönüyor
24 Şubat 2020 - 22:22 borsagundem.com

Başakşehir, zirvedeki 6 takımın birbiriyle oynadığı haftada avantajı kaçırmadı. Okan Buruk'un öğrencileri, Çaykur Rizespor'u deplasmanda Skrtel'in 90+1'de attığı golle 2-1 mağlup ederek zirveye kondu

Süper Lig’in 23. haftasında Çaykur Rizepsor ile Medipol Başakşehir karşı karşıya geldi. Çaykur Didi Stadı’nda oynanan mücadeleyi konuk takım 2-1 kazanarak haftayı lider tamamlamayı başardı. Başakşehir, Trabzonspor’un berabere kaldığı haftada maça liderlik hesabıyla çıktı. Hesap, çarşıya da uydu! Oyuna sonradan giren stoper Skrtel, galibiyet golünü atarak takımına 3 puan armağan etti.

Başakşehir, 43. dakikada Demba Ba’ya yapılan faulde kazanılan penaltıda Visca ile golü buldu: 1-0.

Dakikalar 60’ı gösterdiğinde Çaykur Rizespor, Caiçara’nın hatasından faydalandı. Topu Mert’e kafa pasıyla aktarmak isteyen Brezilyalı’nın hatasında araya giren Umar Aminu, Mert’ten sıyrılarak topu bomboş kaleye gönderdi: 1-1.

Oyuna 87. dakikada Ponck’un yerine dahil olan Martin Srktel, hücuma çıktığı pozisyonda sert şutla topu filelere göndermeyi başardı ve takımını 2-1’lik üstünlüğe taşıdı: 2-1.

Bu sonuçla Başakşehir 46 puanla liderliğe yükseldi. Bir maçı eksik olan Trabzonspor, Galatasaray ve Sivasspor’un da 45’er puanları bulunuyor. Çaykur Rizespor ise 1 maçı eksik olarka 24 puanla 14. sırada yer aldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (9)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Atilla millî25 Şubat 2020 00:12

    İki Türk takımı, üç gol. Gollerde Türk imzası yok, Çok hazin, kahredici vaziyet.

  • Realist25 Şubat 2020 00:11

    Süper ligin çivisi çıkmış, kimin eli kimin cebinde belli değil.

  • derviş25 Şubat 2020 00:02

    Hatırlar mısınız geçen sene Başakşehir son gaz giderken  artık kesin şampiyon oldu demişti ki herkes.. bu takım İstanbul da hemde Rize ye yenilip havlu atmıştı. Galatasaray allem eder kallem eder Trabzon uda Başakşehiri de tongaya düşürür hakemleri federasyonu ayarlar şampiyon olur. hakemler senelerdir yüzlerce  maç kazandırdı bunlara say say bitmez. sivası zaten çiğ çiğ yerler. bütün Gs taraftarıda takımının ne olduğunu nasıl kazandığını çok iyi bilir aslında işlerine gelmez delikanlı gibi çıkıpta evet  hakemlerle çok maç aldık demez bir tanesi bile, aldıkları tüm kupalar haram. alavere dalavere GS HERSENE ŞAMPİYON

  • SsS25 Şubat 2020 08:26

    Aynen kardeşim.

  • Ofli24 Şubat 2020 22:50

    Hamsi beyinli sensin hamsinin ye derdim ama siz palamut yemişsiniz belli Sivas ayağına bellidir sizin ne fb gs bjk oldugunuz

  • Türk.25 Şubat 2020 00:40

    Hamsiyi severim.

  • Kaçkar KAPLANI24 Şubat 2020 22:50

    Razalet bir maç yöneten hakem uyduruk penaltı ile ilk darbeyi vuruyor. Ceza sahası içinde B. şehirli futbolcunun elle müdahalesini görmezden geliyor. Sonuç Rize yenilmiş. Hayır yenilmemiş yendirilmiş. Bu da böyle biline.

  • $$$$$$$$$$$$$$$$$24 Şubat 2020 22:43

    sivasspor un hakkını bu sene hakemler yediler.adamlar VAR bile bakmaya tenezül etmediler.yazık değilmi.fb gs ts bjk kapak olsun.sivasspor gs kendi sahasında yener ise her şey farklı olur.

  • hjkn24 Şubat 2020 22:31

    Ne hamsi beyinler trabzon şampiyon olur ne de başakşehir cincon hiç haketmiyor. Gönlümden geçen Sivasspor olacak. Hakeden Sivasspor