E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBaşakşehir, Karabükspor ile berabere kaldı---

Başakşehir, Karabükspor ile berabere kaldı

Başakşehir, Karabükspor ile berabere kaldı
19 Mart 2017 - 18:02 borsagundem.com

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir, 25. haftada Kardemir Karabükspor ile 3-3 berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasındaki kritik mücadelede Medipol Başakşehir evinde Karabükspor ile 3-3 berabere kaldı.

Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan mücadelenin 16. dakikasında Doka gol perdesini açan isim oldu: 1-0.

28. dakikada Junior Caicara'nın Seleznyov'a ceza alanı içinde yaptığı müdahale sonrasında hakem Özgür Yankaya beyaz nokayı işaret etti. Şık bir penaltı vuruşu kullanan Seleznyov skoru 1-1 yaptı.

İlk yarı bu sonuçla tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısı da golle başladı. 48. dakikada Seleznyov'un pasında topla buluşan Andrey Bliznichenko, Karabükspor'u 2-1 öne geçiren golü kaydetti.

Bu golden 2 dakika sonra Başakşehir, Edin Visca'nın attığı golle skoru 2-2 yaptı. 59. dakikada yıldız golcü Emmanuel Adebayor, Başakşehir'in 3. golünü atan isim oldu: 3-2.

Karabükspor pes etmedi... 77. dakikada sahneye çıkan Paul Papp maçın sonucunu ilan etti: 3-3.

Bu sonucun ardından şampiyonluk mücadelesi veren Başakşehir çok kritik 2 puan kaybetti ve puanını 53 yaptı. Ligde son 3 maçını kazanan İstanbul ekibinin galibiyet serisi de sona erdi. Karabükspor ise 34 puana yükselirken, ligde 5 maç sonra deplasmanda puan kazandı.

Öte yandan mücadelede sarı kart gören Emre Belözoğlu cezalı duruma düştü. Tecrübeli futbolcu 26. haftadaki Akhisar Belediyespor maçında forma giyemeyecek.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)