E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBaşakşehir, Avrupa'ya veda etti---

Başakşehir, Avrupa'ya veda etti

Başakşehir, Avrupa'ya veda etti
07 Aralık 2017 - 22:57 borsagundem.com

Sahasında Braga'yı mağlup eden Medipol Başakşehir, Alman ekibi Hoffenheim'ın sahasında Ludogorets ile berabere kalması sonrasında Avrupa'ya veda etti.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu son maçında sahasında Braga’yı yenmeyi başaran Medipol Başakşehir, Hoffenheim’ın sahasında Ludogoret ile berabere kalması nedeniyle gruptan çıkamadı. Braga maçını kazanmayı başaran Medipol Başakşehir’in gruptan çıkması için, Hoffenheim’in da sahasında galip gelmesi gerekiyordu. Kendi üzerine düşeni yapan temsilcimiz, Almanya’dan gelen beraberlik haberi ile yıkıldı.

Maça temsilcimiz iyi başladı. Henüz 10. dakikada öne geçen Medipol Başakşehir, 2bu dakikadan sonra oyundan düştü. Maçın kontrolünü Braga’ya veren Medipol Başakşehir, kalesinde ciddi pozisyonlar vermeye başladı. Soyunma odasına önde giren Medipol Başakşehir, ikinci yarının hemen başında rakibinin golüne engel olamadı. Bu dakikadan sonra oyuna Emre Belözoğlu ve mehmet Batdal’ı oyuna alan Medipol Başakşehir, penaltıdan bulduğu golle öne geçmeyi başardı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca mücadele 2-1 Medipol Başakşehir’in galibiyeti ile sonuçlandı. Gruptan çıkması için Hoffeinheim’ın kazanmasını bekleyen Medipol Başakşehir, o karşılaşma 1-1 bitince Avrupa’ya veda etti.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)