E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBaroni'den şok eden F.Bahçe itirafı---

Baroni'den şok eden F.Bahçe itirafı

Baroni'den şok eden F.Bahçe itirafı
10 Ocak 2015 - 14:31 borsagundem.com

Cristian Baroni Brezilya'da yaptığı konuşmayla, Fenerbahçe forması altında istemeden iki yıl forma giymek zorunda kaldığını itiraf etti

Sarı-lacivertliler ile geçtiğimiz sezonun sonunda yollarını ayıran oyuncu, "Corinthians'a döndüğüm için çok mutluyum. Benim için bir rüya gerçek oldu. Bu dönüş biraz uzun sürdü. Aslında daha önce gelmek istiyordum ancak Fenerbahçe ile kontratım vardı ve kulüp beni bırakmıyordu. Corinthians'ın da sürekli teşebbüsleri oluyordu, hep görüşme halindeydik ama şimdi gerçekleşti" dedi.

Cristian iki yıl önce internete düşen videosunda, "Şu an Türkiye’deyim ancak Corinthians’a dönmek istiyorum. Ve bunun için desteğinize ihtiyacım var" şeklinde Portekizce ifadeler kullanıyordu. Üzerine çok konuşulan bu videonun gerçekliği tartışma konusu olurken, menajer oyunu olabileceği de dile getirilmişti.

Baroni Cristian'ın eski takımına transfer olmasının ardından sarf ettiği sözler oyuncunun o dönemde de Corinthians'a dönmek istediğini, sözleşmesi nedeniyle iki yıl daha Türkiye'de kalmak zorunda kaldığını ortaya çıkardı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (2)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)