E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBaro başkanları Ankara'da eylem yaptı---

Baro başkanları Ankara'da eylem yaptı

Baro başkanları Ankara'da eylem yaptı
09 Temmuz 2020 - 20:50 borsagundem.com

Avukatlar, barolara ilişkin düzenlemeyi içeren Avukatlık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ni protesto etti.

Çok sayıda ilin baro başkanı ile avukatlar, Avukatlık Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'ne karşı TBMM'ye dilekçe vermek üzere Kuğulu Park'ta toplandı.

Baro başkanları parka girerken, avukatlar, sosyal mesafe kuralına uyulması amacıyla dışarıda bekletildi. Bunun üzerine baro başkanları ve avukatlar, karara tepki gösterdi. Bir süre slogan atan avukatlar ile polis arasında kısa süreli arbede yaşandı. 

Polisin sosyal mesafe kurallarına uyulması konusunda anons yaptığı sırada grupta bulunanların bir kısmı da slogan ve alkışlarla tepkisini gösterdi.

Bazı milletvekilleri ise Kuğulu Park'a gelerek, baro başkanlarıyla bir süre görüştü.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • Cahil profesör10 Temmuz 2020 11:53

    Tüm avukatlar hepsi tek bir baro çatısı altında toplanırsa çatlak sesler gider ve tüm Cübbeli meslektaşlarımız müveklillerini iktidara karşı yiğitçe savunur.

  • pazarci09 Temmuz 2020 21:47

    dansozler grubu

  • BİR DOST09 Temmuz 2020 21:29

    meclis 20 partiden oluşsun, devlet başkanı tek adam olmasın, paşalarımın dedikleri dedik çaldıkları düdük olsun. Geçti o darbe kurumları zamanı.

  • ALİ HAYDAR TANRIKULU09 Temmuz 2020 23:09

    söyle diyelim senin vucuduna 20 tane kafa monte etseler nasıl olur.o zaman nasıl hareket edeceeksin merak ediyorum.sizlere rahatlık, huzur,batıyor.o yokluklar ülkesi olan 1974 yıllarını özlüyorsun galiba.bu zamanda böyle dar fikirli insanlar malesef kıyamete kadar da olacak.