E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaGündemBarış Pınarı Harekatı bölgesinde 4 asker şehit oldu---

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde 4 asker şehit oldu

Barış Pınarı Harekatı bölgesinde 4 asker şehit oldu
08 Ocak 2020 - 22:12 borsagundem.com

Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Harekatı bölgesinde yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucu 4 askerin şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan açıklamada, bugün Barış Pınarı Harekat Bölgesi'nde yol kontrolü sırasında meydana gelen bombalı araç saldırısı sonucunda 4 kahraman Mehmetçiğin şehit olduğu belirtildi.

Açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadesi kullanıldı.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

ETİKETLER :
YORUMLAR (3)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • fafa09 Ocak 2020 09:31

    PKK'yı kim tetikledi,neden Putin gelince oldu.PKK kullanışlı anahtar;Amerika mı kullandı,Rusya mı kullandı,yoksa İran mı?

  • mzd08 Ocak 2020 23:42

    allah rahmet  eylesin,ailelerine sabır diliyorum...

  • Tam komedi08 Ocak 2020 22:33

    Artık şehidimin adı bile anmıyorlar ! Bu ülkede en çok söz sahibi olması gereken şehit yakınları dır ! Biri bana şunu söylesin kaç şehit yakını mecliste ? Ey Türk milleti şehitlerini unutma !!! Şehitlerini unutan millet  nankör dür ! Senenin bir günü Şehitlere yas günü  ilan edilmesi gerek ve şehit yakınlarını yanlız bırakmamalıyız !!! Bu ülke için bizler için can verenlere BORÇLUYUZ !!!! ŞEHİTLER VURULUNCA DEĞİL UNUTULUNCA ÖLÜR !