E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBarcelona'yı koronavirüs vurdu: Futbolcu maaşları tehlikede---

Barcelona'yı koronavirüs vurdu: Futbolcu maaşları tehlikede

Barcelona'yı koronavirüs vurdu: Futbolcu maaşları tehlikede
20 Mart 2020 - 21:26 borsagundem.com

İspanyol basınından AS Gazetesi'nde yer alan habere göre Barcelona, futbolculardan maaşlarında indirim talep edecek. Özellikle Lionel Messi, Luis Suarez ve Pique gibi yüksek kazançlı yıldızlardan fedakârlık bekleniyor

Çin'de ortaya çıktıktan sonra dünya genelinde yayılan ve binlerce insanın ölümüne neden olan koronavirüsün ekonomik boyutları da gündeme gelmeye başladı. Avrupa'da lig ve kupaların askıya alınması kulüplerin gelirlerine darbe vurdu. Birçok kulübü zor günler beklerken çözüm yolları da aranmaya başlandı.

Kulüplerin en büyük gider kalemi şüphesiz oyuncu maaşları. Son günlerde tartışmaya açılan bu konu şimdi de dünya devi Barcelona'nın gündeminde.

İspanyol AS Gazetesi Barcelona yönetiminin, futbolcularından maaşlarında indirim talep edeceğini yazdı. Takım kaptanı Arjantinli yıldız Lionel Messi'nin yanı sıra diğer yıldızlar Suarez ve Pique yüksek maaşlarıyla dikkat çeken isimler. Başta bu futbolcular olmak üzere tüm takımdan fedakârlık bekleyen Barça, zor süreci bu şekilde atlatmanın planlarını yapıyor.

Karantina nedeniyle sportif faaliyetlerini durduran Barcelona, basketbol takımından da maaşlarda fedakarlık bekleyecek. İspanyol devinin şimdiden 160 milyon euro zarar ettiği ifade ediliyor.

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (0)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)