E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaSporBarcelona yıkıldı: Utanç verici!---

Barcelona yıkıldı: Utanç verici!

Barcelona yıkıldı: Utanç verici!
15 Ağustos 2020 - 10:55 borsagundem.com

Bayern Münih'e 8-2'lik tarihi yenilgi sonrası Katalan ekibin kaptanı Pique hezimeti yorumladı.

Bayern Münih'e 8-2 mağlup olarak Şampiyonlar Ligi'ne havlu atan Barcelona'da futbolcular tarihi yenilgi sonrası son derece üzgündü.

Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki bir numaralı turnuvasının çeyrek final maçında Barcelona ile Bayern Münih, Portekiz'in başkenti Lizbon'da karşı karşıya geldi. Unutulmaz gece 10 gole sahne olurken, Katalan ekibin kaptanı Gerard Pique maçtan sonra tarihi hezimeti yorumladı.

Pique şunları söyledi: 

"Korkunç futbol, utanç verici. Böyle rekabet edemezsiniz. Hep birlikte düşünmek zorundayız. Değişikliğe ihtiyacımız var. Antrenör veya oyunculardan bahsetmiyorum. Yapısal değişim lazım. Dibe vurduk."

Bayern Münih'ten Barcelona karşısında 8 gollü tarihi zafer

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

YORUMLAR (11)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • ALİ HAYDAR TANRIKULU15 Ağustos 2020 20:25

    Messi resmen bir şovmen.bunda bu kadar para edecek hiç bir özellik yoktur.Almanlar panzer olduklarını gösterdiler bir kez daha.Leapzid de mühit oynayarak atletico madrid toz duman ettiler nefes dahi aldırman rahatlıkla yendiler.alman ekolu güzel bence.

  • Ali15 Ağustos 2020 14:36

    Messi defansa yardım etmeyen sahte bir kahraman. Müller gerçek yıldızın kim olduğunu gösterdi. Futbol takım oyunudur!

  • Yahsn15 Ağustos 2020 14:08

    Hiç bitmesini istemediğim bir devir bitti ya Ronaldo ve Messi tüm dünyaya güzel bir futbol resitali izlettiğiniz için çok teşekkür ederim. Pele ve Maradona gibi efsaneleri kaçırdık ama bizim jenerasyonun da efsaneleri sizlersiniz. Tekrar teşekkür ederim.

  • Berk15 Ağustos 2020 13:58

    Bir devrin sonu.

  • Messi out15 Ağustos 2020 13:39

    Barçada Lale devri bitti. Messi'nin tükenmişliği yorgunluğu ve huzursuzluğu her halinden belli. Messi'yi diri tutan Ronaldo ile girdiği tatlı sert rekabetiydi ancak Ronaldo farklı bir meydan okumaya denemek istedi ve başarılı oldu Juventus ile formunun yine zirvesinde. Ancak Messi fizik bakımından çok düştü tekrar kaldırması çok imkansız.

  • Gattuso15 Ağustos 2020 13:32

    Barcelonanın sonu aynı Milan gibi olmasın..Ne efsaneler vardı Milan'da halen tek tek sayarım. İnşallah yeniden Milan ve Manchester United efsaneleri başlar futbolun renkleriydi.

  • twi@stanbulMehmet115 Ağustos 2020 12:27

    hani messi en iyi nerde.iş yapan lewandowski gol atmadıgı maç yok.bayern şampiyonlar ligini kazandı bu sonuçla.

  • ekonomist/stratejist15 Ağustos 2020 12:11

    Müller, Lewandowski gibi tam 9 numara olsun ceza sahasının her yerinden goller atsın herkesi de yenersin. Kimmich gibi atletik, hızlı ve aynı zamanda orta sahayı otobana çeviren futbolcun olsun ezer geçersin. Bayern Münih Kupa 1'i hakediyor.

  • ekonomist/stratejist15 Ağustos 2020 11:57

    akp de Barça gibi olacak. Tek bir kişi üzerine kurulan oyun sistemi bütün yük Messi üzerinde ve Messi de bitti artık. Messi bitince Barça dağıldı. Çok şükür ki Real Madrid'liyim. Real Madrid Ronaldo'suz da yapabildi ancak Eden Hazard formunu yakalasın asıl o zaman görün Real Madrid'i. Mbappe mutlaka Real Madrid'e gelmeli.

  • Kemal16 Ağustos 2020 00:53

    Futbol dan siyaset ölüm malmisin iyi adamsın ama beynin yok🤣🤣🤣🤣

  • Bika15 Ağustos 2020 14:53

    Türkiye'deki başkanlık sistemi AKP'yi bitirecek oyun sistemi. Sarayda parti tabanından gelmeyen danışmanlar ve AKP örgütüyle bağı olmayan kişisel ticari bağları olan bakanlar tarafından yönetilen ve Türkiye var.