E-BÜLTEN

E-bültenimize abone olarak
en son bilgilere ve haberlere ulaşabilirsiniz.

Ana SayfaKulisBantaş’ta bedelli sermaye artırımı hazırlığı---

Bantaş’ta bedelli sermaye artırımı hazırlığı

Bantaş’ta bedelli sermaye artırımı hazırlığı
03 Eylül 2018 - 06:49 borsagundem.com

Borsa kulislerinde Bantaş Ambalaj’ın bedelli sermaye artırımı için yakında SPK’ya başvuracağı konuşuluyor. İddialara göre işi organize eden isim Erdem Resneli

BORSAGUNDEM.COM – KULİS HABER

Bantaş Ambalaj’ın yakın zamanda bedelli sermaye artırımı için Sermaye Piyasası Kurulu’na (SPK) başvuracağı borsa kulislerinde kulaktan kulağa fısıldanıyor. İddialara göre artırım oranı yüzde 100 olarak planlanıyormuş. Borsa çevrelerinde ise manipülatörlerin işbirlikçisi olarak tanındığı söylenen Erdem Resneli’nin de işi organize eden isimlerin başında geldiği ileri sürülüyor.

ATLANTİK PETROL SPK’DAN DÖNDÜ

Atlantik Petrol Yatırımcı İlişkileri Yetkilisi olarak görev yapan Erdem Resneli, iddialara göre kısa bir süre önce piyasada çok sayıda manipülatörle görüşerek Atlantik Petrol’ün bedelli sermaye artırımını organize etmiş, ancak talep SPK’dan geri dönmüştü.Resneli'nin şimdi de Bantaş için manipülatörlerle görüşmeye başladığı söyleniyor. 

YATIRIM HİKAYESİ KULLANILACAK

Bantaş’ta bedelli sermaye artırım için hazırlıkların son aşamaya geldiği, yakında gerekli başvuruların yapılacağı söyleniyor. Bedelli sermaye artırımı gerekçesi olarak da yılan hikayesine dönen yeni yatırımlarla ilgili argümanların kullanılacağı öne sürülüyor.

 

 

Sayfada yer alan bilgiler tavsiye niteliği taşımayıp yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırımcı profilinize uymayabilir.

Son Değer: 13,60
En Yüksek: 13,91
En Düşük: 13,10
Değişim 3,82 %
FK: 14,83
PD / DD: 2,68
İşlem Hacmi 29.692.703
Toplam Adet: 2.202.253
Ağırlıklı Ort.: 13,47
YORUMLAR (4)
:) :( ;) :D :O (6) (A) :'( :| :o) 8-) :-* (M)
  • horoz23 Ağustos 2022 17:19

    bantaşı yeniden ele alın yukarıdaki isimler yazgan vs. vs. hepsini bir kere daha yoklayın bakın kağıt hareketlendi neler çıkar neler

  • eski dostlar19 Nisan 2022 10:11

    orhan yukarıda yazdıklarını bi daha yokla bakalım şu an tenekeyi kim götürüyor sence :) eski dostun mu yoksa ha... hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.. benden bu kadar

  • SACİT KAPLAN 03 Eylül 2018 10:20

    Bunlar bedelli sermaye artirimiyla milleti kazikliyor. Spk bunlara göz yumuyor bilakis ortak çalışıyorlar.Bir kaç tanesi müebbet hapis yese herşey düzelir.

  • KILIÇ03 Eylül 2018 07:23

    İŞİ ÖGRENMİŞLER PATRONU ZENGİN ETME YOLUNA BEDELLİ SERMAYE ARTIŞI DENİYOR ZATEN ÜLKEMİZDE PATRONUN HER SÖZÜ EMİRDİR KURUMLARIMIZDA UYMAK ZORUNDA GİBİ ONAYLAR, YATIRIMCIDA SOYULMAK İÇİN HAZIRLANIR.YADA BORSADAN KAÇAR GENELDE KAÇIŞLAR DAHA FAZLADIR BU SEBEPLE BORSADA KÜÇÜK YATIRIMCI BİTMİŞDİR YADA BİTİRLMESİ İÇİN ÇABA GÖSTERİLMEKTE.